El Junior FC s'enduu els 3 pts del derbi contra el Mira-sol

En el primer derbi santcugatenc de 3a catalana, l'equip blau-i-negre s'imposa per un resultat de 3 a 2 contra el CFU Mira-sol a les acaballes del partit, gràcies a un gol Nacho Deu

El Junior FC guanya el derbi vers el CFU Mira-Sol Baco per un resultat de 3 gols a 2, quan falten només 2 minuts per al temps reglamentari. Un doblet de Nacho Deu i un gol de Lluc Riera van servir per a contrarestar els dos gols del mirasolenc Kevin Pedragosa.

El partit, disputat el diumenge 9 de setembre a les 18.30, es posava d'hora a favor dels visitants. Quan transcorria el minut 8, un mal rebuig a la sortida d'un córner va permetre a Kevin Pedragosa anotar el gol, dins l'àrea petita. No obstant això, el Junior FC reaccionava ràpidament i anotava l'empat. La defensa local recuperava la pilota dins l'àrea pròpia i, després d'una passada des del mig del camp de Martí Clarella, el jugador Nacho Deu guanyava les espatlles al central i igualava el marcador, un marcador que es mantindria fins a la mitja part.

En la reapresa, el Junior FC va sortir amb més embranzida i en el minut 48 materialitzava el 2-1 després d'una jugada a pilota parada en la qual Lluc Riera s'aprofitava d'un mal rebuig i marcava des de l'àrea petita. Tanmateix, el CFU Mira-Sol Baco no es va donar per perdut i en el minut 73 aconseguia l'empat, després d'una jugada de línia de fons que Kevin Pedragosa aprofitava una passada endarrere per anotar el gol.

Quan semblava que el partit acabaria amb el repartiment de punts, un contraatac dels locals va permetre que el Junior FC guanyés el partit. Nacho Deu recuperava la pilota i després d'una jugada individual, anotava el definitiu 3 a 2 amb un gol de vaselina.

Amb això, el Junior FC suma els seus 3 primers punts, se situa en la 12a posició, i en la 3a jornada s'enfrontarà a la Penya Deportiva Pajaril, equip que conta els seus partits per victòries. Per la seva banda, el CFU Mira-Sol Baco cau en la 14a posició, amb només 1 punt de 6 possibles, i rebrà en la següent jornada al FC Cerdanyola B.