El Junior segueix recollint títols: l'infantil d'hoquei sala, campió d'Espanya

L'equip entrenat per Marc Perellón i Joan Pujol va aconseguir el títol després de guanyar l'Egara en una ajustada final.

El Club Junior no para de conquistar títols en totes les categories. En pocs dies, de fet, n'han caigut tres de cop. El Cadet masculí i el Cadet femení van aconseguir el campionat de Catalunya d'hoquei herba. El plat fort, però, se'l va endur l'infantil d'hoquei sala, al aconseguir el campionat d'Espanya.

L'equip dirigit per Marc Perellón i Joan Pujol va accedir a la final de la competició després d'unes semifinals molt patides. El porter de l'equip va ser clau per arribar a la final, ja que el partit anterior s'havia decidit en la tanda de shoot outs davant del Benalmadena. Arnau Leal va aturar-ne 2 dels 3 i va conduir el seu equip a la final.

Una final d'infart

En el partit que decidia el títol, els santcugatencs es van enfrontar a l'Egara, un altre club amb molta història en aquest esport. L'enfrontament va estar marcat per una gran igualtat. Tant és així que el resultat final va ser de 2-1. Bruno Font va ser l'encarregat d'anotar els dos gols.

En la fase de grups, el Club Junior havia quedat segon, per darrere, precisament, de l'Egara, que havia aconseguit superar als santcugatencs per 5-4. Això va fer, si cap, més difícil la competició, ja que a les semifinals els nois de Marc Perellón i Joan Pujol van haver de superar al primer classificat de l'altre grup.

Així doncs, tot i les complicacions i la igualtat, el Club Junior va ser capaç de revalidar el títol que ja havien aconseguit l'any passat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem