El cadet masculí Junior FC d'hoquei herba, campió de Catalunya

El Junior FC va superar a l’Egara en la Final del Play Off de la Lliga, després de guanyar 5-4 a l'anada i 2-3 a la tornada

Els cadets del Junior FC van superar a l'Egara en la final del Play Off de la Lliga el passat dissabte 5 de maig, convertint-se en campions de Catalunya de hockey en la seva categoria. Els d'Oriol Salvador van vèncer els terrassencs als dos partits, per 5-4 a l'anada i 2-3 en la tornada. Després de quedar 4t a la fase regular, l'equip va haver de superar l'Atlètic a les semifinals.

Salvador, entrenador de l'equip, destaca que l'evolució durant la temporada ha sigut "brutal" en els seus jugadors: "ha sigut una evolució abismal. Al principi hi havia moltes individualitats que van costar de superar i transformar en feina d'equip", indicava. Així i tot, el tècnic explicava que "l'evolució ha sigut molt positiva" i està molt content amb els resultats.

La nova fita per l'equip serà el Campionat d'Espanya, que es durà a terme del dijous 24 al diumenge 27 de maig a Terrassa, al Club Egara, on s'enfrontaran dos grups de quatre equips, quatre dels quals són catalans. Salvador indica que, tot i la victòria al campionat català, "hem de ser humils i treballadors, i que no se'ns pugin els fums".

Els integrants de l'equip són: Oriol Lopez, Oriol Bozal, Pablo Espino, Eduard Torres, Arnau Marzabal, Ignacio Calsina, Jordi Gifra, Alex Calvet, Pablo Crespo, Pol Ribó, Diego Serra, Anton Serrahima, Marc Abad, Alvaro Duelo, Juan Pich-Aguilera, Pol Benet, Jan Salvatello i Marcel Rovira.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem