El juvenil A del Club Voleibol Sant Cugat jugarà la final de la Superlliga Júnior

En les semifinals, les de Leo Passerine han derrotat en el tie-break a l'RGC Covadonga

L'equip juvenil A del DSV Club Voleibol Sant Cugat jugarà la final de la Superlliga Júnior Femenina, aquest diumenge, 18 de febrer, a les 12 hores, al pavelló de Valldoreix, contra el CVB Barça. En les semifinals, que s'han jugat aquest dissabte, 17 de febrer, a la tarda, les santcugatenques han derrotat (3-2) a l'RGC Covadonga (Astúries), amb parcials de 25-19, 24-26, 25-23, 12-25 i 17-15 en el tie-break. En el tie-break, el conjunt d'Astúries ha arribat a tenir dues pilotes de partit, mentre que les santcugatenques han aprofitat la primera que els ha arribat. En l'altra semifinal, el CVB Barça ha superat (3-1) el CV Zalaeta, per 25-18, 25-18, 20-25 i 25-18. El partit pel tercer i quart lloc entre l'RGC Covadonga i el CV Zalaeta començarà a les 10 hores, també al pavelló de Valldoreix.

Després del partit, i en declaracions al TOT Sant Cugat, l'entrenador del juvenil A del DSV CV Sant Cugat, Leo Passerine, ha explicat que "ja esperàvem un Covadonga molt dur. No hem comès errors, n'hem fet menys dels que acostumem a fer. Ha estat un gran partit. Ha estat increïble i èpic: jugar aquí, a casa, tenir el partit perdut, guanyant de molt i que ens remuntin, que t'apallissin en el quart set i que el tie-break es decideixi punt a punt".

Respecte a la final amb el CVB Barça, Passerine té molt clar que això "és una final. Els dos equips ens coneixem molt bé, però les finals són finals i no té res a veure amb un partit de lliga on no hi ha tantes coses en joc".

La trajectòria dels dos equips

Abans de jugar les semifinals, les santcugatenques han derrotat en els quarts de final el CV Premià de Dalt (3-0), mentre que amb anterioritat han estat campiones del grup A, guanyant al Pérez Aparicio Haris de Tenerife (3-0), al CV Esplugues (3-0) i al CV Zalaeta de A Coruña (3-1).

El CVB Barça ha superat en els quarts de final el CV Vall d'Hebrón (3-1) i abans ha estat campió del grup B, derrotant el VP Madrid (3-1), el CV Premià de Dalt (3-2) i el Motorsan Guadalajara (3-0).

El conjunt santcugatenc lidera la segona fase de la Primera Divisió de la Lliga Catalana de voleibol, amb 9 punts més que el segon classificat, el CVB Barça.

El juvenil A del DSV CV Sant Cugat ja ha guanyat la Superlliga Júnior Femenina (2012), n'ha estat subcampió (2016) i va fer un tercer lloc (2013).

La Superlliga Júnior Femenina 2018 de voleibol es juga entre el 15 i el 18 de febrer al pavelló de Valldoreix i al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. Hi juguen 16 equips de diferents punts de l'Estat espanyol, dels quals la meitat són clubs catalans.

Els 16 equips participants

Els 16 equips participants són Zalaeta (A Coruña); Pérez Aparicio Haris (Tenerife); DSV CV Sant Cugat; CV Esplugues; VP Madrid; Motorsan Guadalajara; Premià de Dalt Presoleras; CVB Barça, CV Vall d'Hebron; RGC Covadonga (Astúries); Sayre Restaurante El Chuletón (Las Palmas); CV Mataró; CV Sant Just; IBSA CV COO 7 Las Palmas; CV Vilassar i Uva Sanjo (Valladolid).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem