El juvenil A del DSV Club Voleibol Sant Cugat, campió de Catalunya

Les santcugatenques afrontaran l'estatal del 27 d’abril a l’1 de maig a Alcobendas amb un balanç en la lliga catalana de 25 victòries i cap derrota

Per tercera temporada consecutiva, l'equip juvenil A del DSV Club Voleibol Sant Cugat s'ha adjudicat el Campionat de Catalunya de Primera Divisió. Després de ser el millor equip en les dues primeres fases regulars, el conjunt de Lluc Forn ha guanyat també la fase final del campionat català, que s'ha celebrat aquest cap de setmana del 16 i 17 d'abril, al Pavelló Poliesportiu del Consell Català de l'Esport d’Esplugues de Llobregat.

 

En aquesta fase final a 8 hi han participat els sis equips de la segona fase de promoció, més els dos millors equips classificats de la fase de permanència un cop acabada la primera volta.

 

Després de derrotar (3-0) en semifinals el Vòlei Vilassar, el DSV CV Sant Cugat ha derrotat en la final el CV Vall d'Hebrón, també per 3 sets a 0.

Cap derrota en 25 partits

L'entrenador del juvenil A, Lluc Forn, ha explicat al TOT Sant Cugat que “hem fet una lliga impecable. No hem perdut cap dels 25 partits que hem jugat aquesta temporada”. De fet, aquest conjunt va perdre l'últim partit de la primera fase, però ho va fer amb un equip plena de jugadores cadets.

 

En la primera fase regular (grup 1), el DSV CV Sant Cugat va ser el millor de vuit conjunts, amb un balanç de 13 victòries i 1 derrota. En la segona fase regular (promoció), les santcugatenques van ser primeres de 6 equips, amb un balanç de 10 victòries.

Al Campionat d'Espanya

El conjunt entrenat per Lluc Forn ha aconseguit la classificació pel Campionat d'Espanya Juvenil de Clubs per triple mèrit esportiu, com a campió de la fase regular, subcampió de la Superlliga Júnior a Astúries i campió de Catalunya. L'estatal tindrà lloc del 27 d’abril a l’1 de maig a Alcobendas. Al DSV CV Sant Cugat acompanyaran al Campionat d'Espanya el CV Vall d’Hebron, com a subcampió de Catalunya, i al CVB Barça, com a tercer classificat de la Superlliga Junior.

 

Lluc Forn ha assegurat que “tenim la il·lusió de guanyar l'estatal, però sabem que hi ha clubs molt forts, com l'Alcobendas, el Lugo, l'IPSA o el CVB Barça.

Les protagonistes

El conjunt juvenil A del DSV CV Sant Cugat està integrat per les següents jugadores: Aina Berbel, Sara Bisbe, Natàlia Moreno, Laura Brun, Clàudia Llauradó, Lilian Fernández, Júlia Carrasco, Magalí Montoro, Patrícia Hanfland, Aitana García, Clàudia Rouco, Maria Garcia, Míriam Ariza i Maria Señé. El delegat és Carles Bisbe.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem