El DSV CV Sant Cugat juvenil finalitza subcampió de la Superlliga Júnior

El conjunt santcugatenc perd la final per 3 sets a 0 contra el Professional Answer Alcobendas

L’equip juvenil A del DSV Club Voleibol Sant Cugat ha quedat subcampió de la Superlliga Júnior Femenina, després de perdre la final, aquest diumenge, 21 de febrer, contra el Professional Answer Alcobendas. Les de Lluc Forn han quedat a les portes del títol després de superar dissabte, en una disputada semifinal, el CVB Barça (3-2).

El conjunt santcugatenc no ha pogut conquerir la seva segona Superlliga Junior contra un Alcobendas que s'ha mostrat molt fort durant tot el torneig. La final s'ha resolt en poc més d'una hora i mitja de partit en 3 sets (17-25, 21-25 i 22-25). En tots ells el DSV CV Sant Cugat ha plantat cara, però no ha pogut doblegar a les madrilenyes.

Per arribar a la final, el conjunt vermell-i-negre ha hagut de guanyar sis partits. En la primera fase de la competició, el DSV CV Sant Cugat s’ha classificat primer del grup A després de derrotar, per 3 sets a 0, el Redpiso Torrejón (Madrid), el Planeta Palombina La Curtidora (Astúries), i l’Ireauto Castrol Elite Voley (Tenerife).

En la segona fase, el conjunt que entrena Lluc Forn ha guanyat el CVPB Fitness Corpore Benidorm (Alacant), per 3 sets a 0, el CV Vall d’Hebrón, per 3 a 1, i el CVB Barça, per 3 a 2.

La segona millor actuació del DSV CV Sant Cugat

Després de dos anys sense fer podi, el juvenil del DSV CV Sant Cugat torna a pujar-hi. La seva millor actuació va ser el títol que va aconseguir l'any 2012, que a més es va jugar a Sant Cugat. L'any 2013 l'equip va aconseguir el bronze, i en aquest, tres temporades després, ha aconseguit la plata.

La Superlliga Júnior Femenina s'ha jugat del 17 al 21 de febrer a Llanes, Colombres i Ribadesella, a Astúries. Hi han participat 24 clubs de tot l’Estat espanyol.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem