El juvenil del CV Sant Cugat passa a la segona fase del Campionat d'Espanya

Ha guanyat amb solvència els dos primers partits del campionat. 3-0 davant el Playas de Benidorm aquest matí i 3-0 davant el Panel VB Torrejón aquesta tarda

El conjunt juvenil del Club Voleibol Sant Cugat ha debutat aquest dimecres al campionat d'Espanya juvenil de voleibol amb dues victòries còmodes davant el Playas de Benidorm i el Panel VB Torrejón. Els dos partits han finalitzat amb idèntic resultat, 3-0. L'entrenador, Rafa Ruiz, ha explicat al TOT Sant Cugat que “s'ha guanyat amb solvència, sense desgast, cosa que és molt important en un campionat tant llarg”. Tot i que considera que l'equip “ha estat bé en línies generals”, encara no està al 100 per 100: “han estat una mica nervioses, encara ens falta una mica. Anirem a més”.

Amb aquestes dues victòries les santcugatenques ja s'han assegurat el passi a la segona fase de grups, tot i que els falta per jugar un partit amb l'EM VB Alhaurín El Grande. El primer i segon classificats d'aquest grup passen a una segona fase de grups de tres i el primer de cada grup passa a les semifinals. És a dir, que en total hi haurà quatre grups.

Demà, en principi, hauria de ser el dia més tranquil de competició. Segons com quedin classificades jugaran 1 o 2 partits. El primer davant l'Alhaurín servirà per confirmar la posició, que si no passa res estrany, serà la primera. En aquest cas no es jugaria el primer partit de la segona fase fins divendres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem