El juvenil femení del Junior FC, campió d'Espanya

El conjunt entrenat per Guillermo Carnicer s'imposa per 1 gol a 0 al CD Terrassa

El Junior FC juvenil femení ha aconseguit aquest diumenge, 26 de juny, a Santander, el títol de campió d'Espanya, després de superar en la final al CD Terrassa per 1 gol a 0. Les de Guillermo Carnicer han fet el gol de la victòria en el tercer quart, en una jugada de penal-córner. Amb aquest títol les santcugatenques tanquen una brillant temporada amb el subcampionat de Catalunya i el campionat d'Espanya.

Guillermo Carnicer, entrenador del Junior FC, ha remarcat la importància d'aquest títol: "És la culminació d'un any perfecte, no tant pels resultats sinó per la millora de l'equip". Carnicer ha destacat també la igualtat que s'ha viscut en tot el torneig: "Hi havia 3 o 4 equips amb possibilitats, ha estat un campionat molt obert. A la final ens hem enfrontat al CD Terrassa, que per mi és el rival més fort que hi ha a Espanya".

Junior i CD Terrassa s'han enfrontat aquesta temporada en fins a sis ocasions. Durant el campionat de lliga les van superar tres vegades, i en el play-off pel títol també les van vèncer en el partit d'anada (2-3). A la tornada, a Sant Cugat, van perdre 0-2 que va suposar el títol del campionat de Catalunya pel conjunt egarenc. 5 victòries de 6 que Carnicer assegura que són irreals: "Hi ha molta més igualtat entre els dos equips".

El juvenil del Junior FC és una de les generacions més prometedores del club. A més, cal destacar que la majoria de les integrants del juvenil d'enguany són jugadores de primer any o cadets. "Aquesta generació és el resultat al treball de molts anys, de les jugadores i dels tècnics".

La trajectòria del Junior al torneig

Durant la fase classificatòria del torneig, les santcugatenques van quedar segones del seu grup, després de guanyar contra l'Atlètic Terrassa HC (3-1) i RS Tennis (1-6), i de perdre contra el Club de Campo (1-0). La semifinal la van jugar contra el Pozuelo, a qui van guanyar (2-1). A l'altre semifinal el CD Terrassa va superar el Club de Campo als 'shoot out', després d'empatar 2-2 en el temps reglamentari.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem