El masculí de la UESC inicia la lliga com a visitant

El conjunt vermell-i-negre començarà la competició vers el CB Santa Coloma el dissabte 29 de setembre i acabarà la lliga en la jornada 26 també com a visitant, el dissabte 11 de maig contra l'AESE

El primer equip masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat iniciarà la lliga al camp del Club Basquet Santa Coloma el dissabte 29 de setembre a les 19.30h. En la seva 8a temporada consecutiva militant a Copa Catalunya, els vermell-i-negres han quedat enquadrats al grup II.

El primer partit que el conjunt santcugatenc jugarà al pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler serà en la 2a jornada vers el Club Basquet Alpicat, el dissabte 6 d'octubre a las 17.45h. A més, durant la primera volta, els conjunts que trepitjaran la pista dels vermell-i-negres seran el Badalonès - Fruits Secs Corbera, el Club Basquet Castellar, el Círcol Cotonificio Badalona, el Club Basquet Ripollet i l'Agrupació Esportiva Santa Eulàlia

A més del camp del CB Santa Coloma, durant la primera volta l'equip de Sant Cugat haurà de jugar al camp del Maristes Ademar, del 100 Anys Ploms Salle Reus, del Club Basquet Cantaires Tortosa, del Basquet Molins, del Basquet Sitges i del Basquet Pia Sabadell, fent-ho de manera consecutiva en les jornades 11 i 12. Amb això, els desplaçaments llargs els realitzarà tots en la primera volta, quedant-li en la segona equips de la província de Barcelona.

Per a Dani José, nou entrenador que dirigirà aquest any l'equip: "No li donem molta importància al calendari, ja que enguany tots els equips són bastant forts. Crec que és un grup molt competitiu i que no hi ha cap partit impossible de guanyar ni cap conjunt amb el qual t'asseguris la victòria". A més, el tècnic ha analitzat el seu nou conjunt: "L'equip ha patit baixes importants, i amb això, hem de mirar de suplir la nostra manca d'alçada. Hem de minvar les nostres debilitats i potenciar les nostres virtuts. Haurem de defensar dur i corre molt".

Per a preparar l'inici de la temporada, el conjunt ha programat un partit amistós com a visitant vers el Bàsquet Safa Claror, de 1a Catalana, el diumenge 16 de setembre a les 12.15h. Abans, els filials dels dos equips jugaran també un partit, a partir de les 10.30h. "Ens interessa aprofitar el màxim d'hores a entrenar i conèixer-nos, abans de l'inici de lliga", apunta Dani José, en referència a l'únic amistós que tenen tancat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem