El Mundial B d'hoquei sobre patins dels World Roller Games ja coneix els semifinalistes

Les seleccions de Gran Bretanya o Colòmbia guanyaran el Mundial B femení

Suïssa-Andorra i Alemanya-Moçambique. Aquestes són les semifinals de l'Intercontinental Championship Senior Men dels World Roller Games d'hoquei sobre patins, que es jugaran aquest divendres, 12 de juliol, al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler de Sant Cugat, a les 19.30 i a les 22 hores respectivament.

 

Els quarts de final, sense color

En els quarts de final d'aquest Mundial B, Suïssa ha apallissat (8-1) Egipte; Alemanya ha superat (4-1) Gran Bretanya; Andorra ha guanyat (3-9) Brasil, i Moçambique ha apallissat (3-23) Austràlia, aquest dijous, 11 de juliol a la tarda-nit. El campió de cada semifinal jugarà la gran final el dissabte 13 de juliol, a les 22 hores, al Pavelló 2, en la 7a i última jornada d'aquesta competició.

GetFileAttachment 3

Alemanya és un dels semifinalistes del Mundial B d'hoquei sobre patins. FOTO: Bernat Millet

Gran Bretanya o Colòmbia s'endurà el Mundial B femení

La 5a i antepenúltima jornada del Campionat Intercontinental Sénior Femení ha vist com Gran Bretanya apallissava (37-0) la Xina i com els Estats Units superava per la mínima (6-5) a l'Índia, aquest dijous 11 de juliol, al matí.

Aquest divendres, 12 de juliol, s'enfrontaran l'Índia i la Xina, a les 10.30 hores, i Gran Bretanya (12 punts)-Colòmbia (9 punts i 1 partit menys per disputar), a les 12.30 hores. Aquesta competició, que es disputa en forma de lligueta.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?