El Natació, entre els quatre millors de l'estatal de 3a Categoria Veteranes de pàdel

Aquesta ha estat la primera vegada en els seus més de 50 anys d'història que el CTN Sant Cugat juga aquesta fase final

El Club Tennis Natació Sant Cugat ha estat eliminat en les semifinals del Campionat d'Espanya per Equips de 3a Categoria Veteranes Femení de pàdel. L'equip capitanejat per Marta Petrus ha perdut per un ajustat 2 punts a 3 amb el CT Pamplona, el club organitzador de la fase final d'aquest estatal que s'ha jugat del 15 al 18 de novembre. En els quarts de final, el CTN Sant Cugat ha superat el cap de sèrie número 4 de la competició, el Pàdel Sport Màlaga, per 3 a 2. Aquesta ha estat la primera vegada en els seus més de 50 anys d'història de l'entitat que el CTN Sant Cugat juga la fase final.

Les protagonistes

Les jugadores de l'equip són: Alma Hidalgo, Sandra Solé, Judith Gómez, Tània Sanz, Mònica Fazio, Gemma Hidalgo, Marta Fabrech, Ana Valdés, Marta Escudero, Cristina Mauri, Dolors Vilanova, Cristina Serra, Mònica Ibáñez, Marta Petrus, Cristina Molina, Aure González, Gemma Arqués, Mariola Tasso, Macarena Rodríguez i Carmen Juan-Torres.

Campiones de la fase prèvia al CTN Sant Cugat

També per primera vegada, el CTN Sant Cugat va acollir del 18 al 21 d'octubre la fase prèvia d'aquesta competició, que va guanyar i que li va permetre aconseguir el bitllet per jugar la fase final. Llavors, les santcugatenques van superar en primera ronda l'Stadium Casablanca de Saragossa, per 5 punts a 0, i en semifinals, l'MG de Saragossa, per 3 a 2. Ja en la final, les santcugatenques van derrotar el Cercle Sabadallès 1856, per 5 a 0.

Més info: El Club Tennis Natació, a la fase final de l'estatal de 3a Categoria de veteranes de pàdel

L'any 2017, aquest conjunt del CTN Sant Cugat va jugar, també per primera vegada, la fase de classificació, que es va jugar a Tarragona, on les santcugatenques no van poder superar la primera ronda.