El novè Torneig de Nadal Babolat comença dissabte amb 210 tennistes

Aquest campionat es juga, fins al 31 de desembre, al Club Esportiu Valldoreix, en les categories benjamí, aleví i infantil

Un total de 210 nens i nenes, en les categories benjamí (fins a 10 anys), aleví (de 10 a 12 anys) i infantil (de 12 a 14 anys), participen des d'aquest dissabte, 15 de desembre, fins el dilluns 31 de desembre, en la novena edició del Torneig de Nadal Babolat de tennis. Aquest campionat, que es juga en la modalitat d'individuals i forma part del calendari de torneigs de la Federació Catalana de Tennis, es juga al Club Esportiu Valldoreix.

Els campions i subcampions de les tres categories rebran un trofeu i, a més, diferents obsequis com material esportiu de la firma Babolat i llibres, gentilesa de Círculo de Lectores. En el cas dels benjamins, els jugadors més petits del torneig, els campions i subcampions també s'enduran joguines de la casa IMC. Sonia Delgado és la jutgessa àrbitra d'aquest campionat per a jugadors federats, i Roger Badia és el director del torneig.

S'inauguren dissabte tres aules d'estudi
El Club Esportiu Valldoreix inaugura aquest dissabte, 15 de desembre, de 12 a 13 hores, les tres aules d'estudi que l'entitat esportiva i l'empresa Barcelona Total Tennis (BTT), responsable de la gestió esportiva d'aquest club, han aixecat per als alumnes de l'Acadèmia BTT, jugadors d'elit, i també per a la resta de jugadors del CE Valldoreix. Aquestes aules, situades al davant del gimnàs, les utilitzaran els alumnes de l’Acadèmia BTT per realitzar els seus estudis sota la direcció de Tutto Lingue, empresa especialitzada en la formació de joves estudiants. Aquesta mateixa empresa també oferirà cursos d’idiomes i de repàs a tots els socis joves del club que així ho vulguin. L'acte d'inauguració comptarà amb algún representant de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix, així com també amb Joan Carles Pradell, president del CE Valldoreix.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem