El novè Torneig Internacional de Voleibol de Base comença dijous

La millor competició d'aquestes característiques de l'Estat espanyol es jugarà al pavelló de Valldoreix i als pavellons de la ZEM Rambla del Celler, fins el diumenge 16. És l'edició amb més equips participants, amb 40

La novena edició del Torneig Internacional de Voleibol de Base Ciutat de Sant Cugat, la millor competició d'aquestes característiques que se celebra a l'Estat espanyol, comença aquest dijous, 13 de setembre, al pavelló de Valldoreix. Aquest campionat es jugarà a Valldoreix els dies 13, 14 i 15 i als pavellons de la ZEM Rambla del Celler, el 15 i 16.

El novè Torneig Internacional de Voleibol de Base Ciutat de Sant Cugat serà l'edició que tindrà més equips participants –un total de 40– i, en conseqüència, serà l’edició amb més jugadores participants –unes 500 segons l’organització, el CV Sant Cugat–. Aquests 40 conjunts es repartiran en tres categories: infantil (16 ), cadet (12) i juvenil (12). El torneig ha crescut en la categoria infantil, amb quatre equips més. També serà l’edició amb més conjunts del CV Sant Cugat, amb un total de 12, 6 infantils, 3 cadets i 3 juvenils.

Menys països estrangers
La difícil situació econòmica actual ha provocat que aquesta edició sigui la menys participativa pel que fa a la presència de clubs europeus. Tan sols hi participaran tres. Són el Pallavolo Tor Sapienza, de Roma (Itàlia), club que ha participat en totes les edicions; el Pallavollo Anderlini, de Mòdena (Itàlia) i el Mamede de Portugal. També hi prendran part set clubs catalans i sis entitats de l’Estat espanyol.

Les semifinals i finals de les tres categories del campionat es jugaran el diumenge 16 de setembre, a les 13.30 hores, al Pavelló 3, mentre que la presentació dels 40 equips participants tindrà lloc el dissabte 15 de setembre, a les 18 hores, al Pavelló 3.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem