El Patí Hoquei Club Sant Cugat, a punt d'aconseguir una gesta davant el Reus Deportiu

Els santcugatencs han estat a punt de puntuar davant el vuit vegades campió d'Europa i de l'OK Lliga

PHC Sant Cugat 2 - Reus Deportiu 3

PHC Sant Cugat: Xevi Arcas, Joan Farnés, Jordi Gabarra, David Yepes i Pau Gilabert -equip inicial-, Cesc Maideu i Borja Ferrer.

Reus Deportiu: Càndid Ballart, Joan Salvat, Romà Bancells, Àlex Rodríguez i César Carballeira -equip inicial-, Marc Julià, Cristian Rodríguez i Tiago Rafael.

Gols: 1-0 Pau Gilabert (9', de falta directa), 2-0 Jordi Gabarra (17'), 2-1 Àlex Rodríguez (38'), 2-2 Àlex Rodríguez (42'), 2-3 Marc Julià (47').

Àrbitres: Sergi Mayor Olivan i David Calonge Barrio.

Instal·lació: Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler.

Públic: 500 espectadors.

Jornada: 2a jornada d'OK Lliga.

Un gol de falta directa de Marc Julià quan faltaven 3 minuts i 49 segons per acabar el partit, ha donat la segona victòria al seu equip, el Reus Deportiu, davant un grandiós Patí Hoquei Club Sant Cugat, que ha anat per damunt del marcador la major part del partit. En un partit molt complet dels de Joan Carles Vadillo, els vermell-i-negres han estat a punt de fer saltar la sorpresa de la jornada i aconseguir puntuar o guanyar en una jornada històrica al Reus Deportiu, 8 vegades campió d'Europa i de l'OK Lliga i també campió del Món de Clubs, entre altres títols importants. El conjunt del Baix Camp jugarà aquesta temporada la Lliga Europea. En la pretemporada, el PHC Sant Cugat va jugar un partit amistós a la pista del Reus Deportiu, el dilluns 27 d'agost, on va perdre (7-4).

Al descans, 2 a 0

En el minut 9 de la primera part, els àrbitres han mostrat una targeta blava a César Carballeira per una falta sobre David Yepes, i el capità Pau Gilabert, de falta directa, ha fet l'1 a 0. Jordi Gabarra ha anotat el 2 a 0 en el minut 17, després d'aprofitar una passada magistral de Pau Gilabert. El Reus Deportiu ha generat diverses ocasions per marcar, però ha topat amb un espectacular Xevi Arcas.

Remuntada del Reus Deportiu

El segon període ha començat amb 3 ocasions pel PHC Sant Cugat, però en el minut 8 Àlex Rodríguez ha marcat l'1 a 2. En el minut 11, un xut de Joan Farnés ha anat a l'escaire, però en el minut 17 Àlex Rodríguez ha empatat (2-2) el partit, després que els àrbitres hagin assenyalat penal de Borja Ferrer al capità Joan Salvat. El gol del triomf visitant, que ha arribat quan faltaven 3 minuts i 49 segons per acabar el partit, ha estat de falta directa, després que el PHC Sant Cugat hagi comès la seva desena falta, acció molt protestada pel públic santcugatenc. El gol l'ha fet Marc Julià.

DSC3569

El PHC Sant Cugat ha perdut (2-3) amb el Reus Deportiu. FOTO: Bernat Millet

Vadillo: "Els àrbitres han influït en el resultat final"

Després del partit, l'entrenador del PHC Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, s'ha mostrat "empipat i molt decebut perquè no mereixíem acabar el partit com l'hem acabat. Els àrbitres han influït en el resultat final. Em sap molt de greu que se'ns hagi escapat un partit com aquest. Com a mínim hem merescut un empat. L'hem tingut a tocar".

Pau Gilabert: "Potser hem merescut una miqueta més"

Pau Gilabert, capità del PHC Sant Cugat, ha explicat que "hem fet un partit intel·ligent davant un equip que té molt bons jugadors, que juga molt bé i que pressiona molt. Però, potser, hem merescut una miqueta més".

El tècnic del Reus Deportiu, Jordi Garcia, ha assenyalat que "estic satisfet perquè hem aconseguit els 3 punts. El PHC Sant Cugat ens ho ha posat molt difícil. A la mitja part se'ns havia complicat molt. La primera meitat ha estat del PHC Sant Cugat, i la segona, nostra. El més just hauria estat un empat, però els petits detalls han decidit".

Garcia: "Si el PHC Sant Cugat segueix jugant així, la temporada vinent seguirà jugant a l'OK lliga, segur"

Per a Garcia, "si el PHC Sant Cugat segueix jugant així, la temporada vinent seguirà jugant a l'OK lliga, segur. Té molt d'hoquei, gent jove amb molta projecció i és un equip molt ben entrenat".

Després de perdre a la pista del CE Lleida Llista Blava (7-3) i aquest dissabte, 29 de setembre, a la nit, amb el Reus Deportiu (2-3), en el seu debut a la màxima categoria estatal al Pavelló2, el PHC Sant Cugat perd un lloc a la classificació d'OK Lliga i passa a ocupar la 16a i última plaça, sense punts, però a tan sols 3 punts del CE Lleida Llista Blava, que és tercer.

A la pista del CP Alcobendas

En la tercera jornada d'OK Lliga, el PHC Sant Cugat jugarà a la pista del CP Alcobendas, el pròxim dissabte, 6 d'octubre, a les 17 hores. El conjunt madrileny ha empatat els dos partits que ha disputat, a casa amb el CP Voltregà (3-3) i a la pista del CE Vendrell (4-4).

DSC3564

Els jugadors del Patí Hoquei Club Sant Cugat i el Reus Deportiu abans de començar el partit de la segona jornada d'OK Lliga. FOTO: Bernat Millet