El Patí Hoquei Club Sant Cugat, campió de la Supercopa Nacional Catalana Femenina

El sènior femení, subcampió de la Copa Generalitat 2017-2018, ha guanyat al CP Voltregà B, campió de Nacional Catalana i de la Copa Generalitat 2017-2018, en el primer títol oficial de la temporada

El primer equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat s'ha adjudicat la 10a edició de la Supercopa Nacional Catalana, aquest diumenge, 9 de setembre, a la tarda, a Vic, que ja va guanyar la temporada 2016-2017. Les santcugatenques, subcampiones de la Copa Generalitat 2017-2018, han superat (2-3) al CP Voltregà B, campió de la lliga de Nacional Catalana i de la Copa Generalitat 2017-2018, en el primer títol oficial de la temporada 2018-2019.

El PHC Sant Cugat s'ha avançat en el marcador amb un gol de la capitana Maria Rosa Tamburini, quan només s'havien jugat 2 minuts de partit. Després, les vermell-i-negres han superat la situació de jugar 2 minuts amb una jugadora menys després que Carolina Herrera hagi rebut una targeta blava. Tot i el domini del CP Voltregà B en aquest primer període, Herrera ha fet el 0 a 2 en els últims minuts, resultat amb el qual s'ha arribat al descans. En aquesta primera part, la protagonista del partit ha estat la portera santcugatenca Cris Elié, que ho ha parat tot.

El domini, pel CP Voltregà B; els gols, pel PHC Sant Cugat

En el segon període, el CP Voltregà B també ha dominat l'encontre, però ha topat també amb l'altra portera del PHC Sant Cugat, Marta Nache, que també ha tingut una actuació destacada. Laia Paredes ha fet el 0 a 3 amb un PHC Sant Cugat que s'ha tancat molt bé en defensa i ha sortit en ràpids contraatacs. El conjunt de Sant Hipòlit de Voltregà ha escurçat distàncies amb dos gols d'Ester Vistós i Anna Bosch, però el lluminós ja no s'ha mogut més.

Beto Borregán: "Hem fet un partit extraordinari"

Beto Borregán, que s'ha estrenat com a entrenador del PHC Sant Cugat amb un títol, ha explicat que "ha estat un partit molt complicat on les meves jugadores han jugat a la perfecció. Han fet el que els hi he demanat. Han fet un partit extraordinari".

A la Copa Monestir, amb el CH Cerdanyola B

L'equip, que va iniciar la pretemporada el dilluns 27 d'agost, juga el pròxim dimarts, 11 de setembre, a les 10 hores, al Pavelló 2, la Copa Monestir, que organitza el PHC Sant Cugat, amb el CH Cerdanyola B, equip de Nacional Catalana. El dimecres 12 de setembre, a les 21 hores, rebrà el Reus Deportiu d'OK Lliga en un altre partit de pretemporada. El primer el va perdre (4-2) a la pista de l'HC Palau de Plegamans, el dimarts 4 de setembre.

El primer partit de Nacional Catalana, el cap de setmana del 15 i 16 de setembre

El sènior femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat iniciarà la temporada 2018-2019 al grup A de Nacional Catalana a la pista del CP Manlleu B, el cap de setmana del 15 i 16 de setembre.