El Palafrugell i el Cerdanyola B, els rivals del Patí Hoquei Club en la Copa Monestir

Aquest torneig l'organitzarà el Patí Hoquei Club Sant Cugat l'11 de setembre, al Pavelló 2

El CH Palafrugell, en categoria masculina, i el Cerdanyola CH B, en femenina, seran els rivals dels primers equips del Patí Hoquei Club Sant Cugat en la 12a edició de la Copa Monestir d'hoquei sobre patins, que cada any organitza el Patí Hoquei Club Sant Cugat coincidint amb l'11 de setembre, la Diada Nacional de Catalunya, al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler.

El partit entre el PHC Sant Cugat femení i el Cerdanyola CH B, ambdós conjunts de Nacional Catalana, començarà a les 10 hores, i el del PHC Sant Cugat masculí, que s'estrena a l'OK Lliga, amb el CH Palafrugell, que ha descendit de l'OK Lliga, a les 12.30 hores. Com és habitual, entre partit i partit, el club presentarà els equips de la temporada 2018-2019.

El Genève suïs, al 27è Torneig Ciutat de Sant Cugat d'hoquei sobre patins

El PHC Sant Cugat organitzarà, del dijous 6 al diumenge 9 de setembre, al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, la 27a edició del Torneig Ciutat de Sant Cugat d'hoquei sobre patins. El principal atractiu del campionat serà el club Genève de Suïssa. La resta de clubs -9 en total- són: Hoquei Casal l'Espluga, HC Sentmenat, UE d'Horta, FC Martinenc, CE Arenys de Munt, HC Palau de Plegamans, CP Subur Sitges i PHC Sant Cugat. Les categories que inclou el torneig són iniciació, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, juvenil, júnior, 1a i 2a Catalana i veterans i Femení sub-14.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem