El Patí Hoquei Club Sant Cugat celebra l'ascens a OK Lliga amb la gent de la casa

El club va organitzar una celebració aprofitant l'últim partit d'aquesta temporada a casa, davant del Rivas las Lagunas

El Patí Hoquei club Sant Cugat va aconseguir l'ascens a l'OK Lliga el dissabte 12 de maig a la pista de l'Alpicat, de Lleida. El fet de pujar fora de casa va privar als jugadors de Joan Carles Vadillo poder celebrar-ho a Sant Cugat. Per això, l'entitat va decidir organitzar una festa que es va materialitzar el dissabte 19 de maig, al PAV2 de Sant Cugat.

"Va ser una celebració de club, molt bonica i emotiva", explica el president del PHC, Keco Marzá. Per tal de fer caliu, l'entitat va convocar tota la base i els va demanar que es posessin l'equipació i portessin l'estic. A més, a banda d'això, al descans del partit, els més menuts de la casa van calçar-se els patins per jugar un 'mini partit', entre ells.

Ja al final de l'enfrontament davant del Rivas las Lagunas, que el Sant Cugat va guanyar per un contundent 11-1, va arribar el plat fort de la nit. Els jugadors dels equips de la base del club, des dels més petits fins als juniors, van sortir a la pista per homenatjar als jugadors del primer equip. "Un centenar de nens i joves de la base van fer un passadís, amb els estics alçats, als jugadors del primer equip. Va ser un moment especial, perquè va representar també com d'important és l'hoquei base per a nosaltres", afirma Keco Marzá. A més, també va haver-hi temps per acomiadar de forma especial a Xavier Serrallonga, jugador que, després de ser al club des de ben petit, marxa a Itàlia a final de temporada.

Entre els joves convocats i l'afició que va voler apropar-se al PAV2 per celebrar l'ascens, hi havia unes 350 persones, que van omplir d'alegria i caliu la festa. Un cop finalitzats els actes de celebració al pavelló, la plantilla del primer equip i els juniors que han participat aquesta temporada en l'ascens, van anar a sopar a un conegut hotel de Sant Cugat.

El PHC Sant Cugat ja pensa en la temporada vinent

Amb els objectius assolits i la temporada ja resolta, tot i que encara falta un partit de Lliga per disputar, el PHC Sant Cugat ja pensa en la pròxima temporada. "La idea que tenim és mantenir el bloc que ha aconseguit l'ascens i, a partir d'aquí, fer algun retoc si s'escau", explica el president.

I és que la temporada vinent, el club té al davant un repte majúscul: mantenir la categoria en la millor lliga del món. "Serà difícil i patirem, però segur que lluitem per aconseguir-ho", afirma Keco Marzá.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem