PHC Sant Cugat: tocant el cel amb l'estic

El PHC Sant Cugat assoleix, per fi, l'ascens a l'OKLliga després d'empatar 6-6 davant l'HC Lleida.net Alpicat de Lleida a dues jornades pel final de la 1a Divisió Nacional Espanyola

Aquest any sí. Després de dos anys consecutius quedant-se a les portes del cel, el Patí Hoquei Club Sant Cugat ha assolit aquest dissabte al vespre la condició d'equip d'OK  Lliga. Els vermell-i-negres havien patit dues fortes patacades en les dues anteriors temporades al quedar-se a les portes de l'ascens. Aquest dissabte, però, les portes de l'Olimp de l'hoquei patins s'han obert de bat a bat per als santcugatencs, que l'any vinent jugaran en la millor Lliga del món per primera vegada en la seva història.

En la jornada anterior, un gol del CP Vilafranca a falta de 34 segons per al final del partit, va privar als santcugatencs de certificar l'ascens i va fer aflorar els fantasmes de les temporades anteriors. Aquest dissabte al vespre, però, la malastrugança ha marxat del vestidor dels vermell-i-negres per fer lloc a l'alegria i la celebració.

Imatges cedides pel club.

50 anys d'existència i una temporada '17-'18 impecable avalen la tasca i la meritòria del club, que s'ha guanyat ser, de ple dret, un dels 16 clubs d'Espanya que militen en la màxima categoria. Ja es pot dir amb totes les de la llei, doncs, que el conjunt dirigit per Joan Carles Vadillo s'enfrontarà, l'any vinent, als millors jugadors del món d'aquest esport.

"Vull felicitar des dels jugadors fins a tots els que portem anys treballant en aquest projecte. És un èxit perquè portem molt temps treballant i és de tots", ha explicat el president del PHC Sant Cugat, Keco Marzá.

El PHC Sant Cugat tanca el cercle a la psita de l'Alpicat de Lleida

Les opcions d'ascens a OK Lliga van esvair-se l'any passat a la mateixa pista on el somni s'ha fet avui realitat. Els santcugatencs s'han pogut treure l'espina clavada de la temporada anterior, quan van pedre el partit i, amb ell, l'ascens a la pista de l'Alpicat, amb res en joc pels llaidetans.

En el partit d'avui el destí ha volgut donar un cop a l'espatlla als de Joan Carles Vadillo, que han aconseguit un patit empat que els permet certificar l'ascens. "Hem patit molt, però l'important és que ho hem aconseguit" ha explicat Keco Marzá.

Hi haurà celebració de club, però, de moment, res amb l'Ajuntament

El president del PHC Sant Cugat, Keco Marzá, ha explicat al TOT Sant Cugat que la setmana vinent s'aprofitarà el partit que juga l'equip per fer una celebració de club, amb els jugadors de la base.

De totes maneres, ha dit que, pel moment, "no hi ha res preparat" amb l'Ajuntament.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem