El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení inicia la segona fase de la lliga amb un triomf

El primer equip s'ha imposat a l'Igualada Femení HCP, un dels conjunts candidats a l'ascens a l'OK Lliga

PHC Sant Cugat 5 – Igualada Femení HCP 3

PHC Sant Cugat: Marta Nache, Aida Antón, Carolina Herrera, Laura de los Santos i Laia Paredes -cinc inicial-, Maria Rosa Tamburini i Maria Monllaó.

Igualada Femení HCP: Cristina Riba, Elba Garreta, Marta Soler, Queralt del Áliga i Carla Claramunt -cinc inicial-, Abril Batlle i Maria Bonet.

Gols: 0-1 Carla Claramunt (6'), 1-1 Aida Antón (15'), 2-1 Carolina Herrera (18), 3-1 (p.p.), 4-1 Laia Paredes (28'), 4-2 Elba Garreta (31'), 4-3 Marta Soler (36'), 5-3 Carolina Herrera (37').

Àrbitre: Albert Puig Hernando. Ha ensenyat targeta blava a la jugadora de l'Igualada Femení HCP, Elba Garreta (13').

Instal·lació: Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler.

Públic: 30 espectadors.

Jornada: 1a jornada de la 2a fase de Nacional Catalana Femenina.

El primer equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha iniciat la 2a fase (fase d'ascens) de Nacional Catalana Femenina amb una victòria davant d'un dels equips candidats a l'ascens a l'OK Lliga, la màxima categoria de l'hoquei sobre patins femení estatal. Les de Beto Borregan s'han imposat (5-3) a l'Igualada Femení HCP.

Amb les baixes de la portera Cris Elié, que es continua recuperant de la seva lesió al genoll, i la jugadora Carolina Espinola, per motius laborals, les santcugatenques s'han imposat en un partit igualat en el qual han anat de menys a més. Tot i que ha estat el conjunt de L'Anoia qui s'ha avançat en el marcador, el PHC Sant Cugat ha capgirat el signe del partit. Ja en el descans guanyava 2 a 1.

En la segona part la tònica ha estat la mateixa: partit elèctric amb constants contracops per part d'ambdós equips. L'àrbitre, a més, molt permissiu durant tot el partit, ha comès diferents errors que han encès els ànims d'un equip i de l'altre.

hoquei femeni 2686

El PHC Sant Cugat i l'Igualada Femení HCP han ofert un bon partit d'hoquei sobre patins. FOTO: Bernat Gisbert

Beto Borregan: "Hem de saber controlar aquests partits, més quan tenim el marcador a favor"

Després del partit, l'entrenador del PHC Sant Cugat, Beto Borregan, ha lamentat que les seves jugadores no hagin sabut llegir l'estil de joc de l'Igualada HCP. "És un equip que té un joc molt especial, d'anada i tornada, i hem de saber controlar aquests partits, més quan tenim el marcador a favor. Hem de polir aquests defectes, com saber quan hem d'aturar els contracops, el joc...". Amb tot, Borregan ha destacat que "també hem fet coses molt bones que hem treballat en l'últim mes i mig. L'Igualada és un equip difícil de jugar i que portava molts punts de la primera fase de la lliga. Estic satisfet. Hem de seguir millorant".

Borregan: "Vull consolidar la meva manera de veure l'hoquei sobre patins"

Borregan ha explicat que l'objectiu en aquesta fase d'ascens "és seguir millorant. La temporada ja és rodona: tenim un títol al sac i estem en la fase d'ascens". Per al tècnic barceloní, "aquest és un projecte en què no tenim pressió de cap mena ni gens de pressa. El que sí que vull és que la meva manera de veure l'hoquei sobre patins es consolidi a Sant Cugat, i que tingui futur. Ja ho vaig dir el primer dia. No he vingut per estar-me un any i marxar. Vull que s'assoleixi un nivell de joc especial, amb la meva manera de veure l'hoquei sobre patins, amb intensitat, contracops, gols i que l'espectador gaudeixi veient-nos jugar. I amb això és el que he de treballar".

Més info: El Patí Hoquei Club Sant Cugat, campió de la Supercopa Nacional Catalana Femenina

2a fase de Nacional Catalana Femenina

Després d'aconseguir la 4a posició en la primera fase, el PHC Sant Cugat es va classificar per accedir a la segona fase, i ho va fer en l'última plaça. Ara, dels 8 equips d'aquesta segona fase, 4 es classificaran directament per disputar els quarts de final del play-off pel títol, del qual només un equip aconseguirà el tan desitjat ascens. En aquesta segona fase, on els conjunts acumulen els punts dels partits que s'han enfrontat entre ells, hi juguen l'HC Palau Plegamans B, el CP Vilanova B, l'Igualada Femení HCP, el PHC Sant Cugat, el CP Voltregà B, el CP Manlleu B, el CHP Bigues i Riells B i el Vilassar HC. En aquesta segona fase tots els equips s'enfrontaran entre ells, a doble volta.

A la pista del CP Vilanova B

En la 2a jornada de la 2a fase, el PHC Sant Cugat jugarà a la pista del CP Vilanova B, el diumenge 20 de gener, a les 12.45 hores.

 
Comentaris

Destaquem