El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení manté el lideratge a costa del cuer

Després de dos empats consecutius, les de Jaume Oms tornen a sumar els tres punts contra el CE Arenys de Munt (4-2)

PHC Sant Cugat 4 - CE Arenys de Munt 2

PHC Sant Cugat: C. Elié, A. Espriu, M. Rosa Tamburini, L. de los Santos i J. Navarro –cinc inicial– C. Tamburini, B. Solvevila, A. Ávila, C. Escudé (p.s.).

CE Arenys de Munt: A. Alapont, M. Majó, M. Espiell, L. Ibáñez i C. Navarro –cinc inicial– E. Anglas.

Gols: 1-0 L. de los Santos (27'), 2-0 M. Rosa Tamburini (31'), 3-0 M. Rosa Tamburini (32'), 4-0 M. Rosa Tamburini (34'), 4-1 M. Majó (36'), 4-2. M. Ibáñez (38').

Àrbitre: Carles Lacambra.

Jornada 15 de Lliga Nacional Catalana Femenina. Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, 40 espectadors

Líders

El PHC Sant Cugat continua una setmana més líder del campionat de Nacional Catalana amb 3 punts d'avantatge sobre el segon, el CH Vilasana. Després de dos empats consecutius contra CH Mataró B i CP Manlleu B, les de Jaume Oms tornen a guanyar abans del partit més decisiu de la temporada, que enfrontarà segon contra primer, el pròxim 6 de març. Només el primer classificat un cop finalitzades les 22 jornades del campionat obté bitllet per a OK Lliga Femenina.

No ha estat un partit senzill de resoldre. El CE Arenys de Munt, que només suma 4 punts en tot el campionat, ha plantat cara a la primera part i ha estat a punt de sorprendre el PHC Sant Cugat en els primers compassos de l'enfrontament. Dos tirs al pal de les visitants han estat les accions ofensives més destacades. Per part local Judit Navarro ha disposat d'un penal que ha fallat, i Blanca Soldevilla també ha estavellat dues pilotes contra el pal.

En el segon temps Laura de los Santos ha obert el marcador al minut 7 i en els posteriors 5 minuts el conjunt santcugatenc ha sentenciat amb tres gols consecutius de Maria Rosa Tamburini. Només al final les del Maresme han pogut retallar distàncies amb gols de Laia Ibáñez i Maria Majó.

Jaume Oms: "Era una victòria que havíem d'aconseguir sí o sí"

Jaume Oms, entrenador del PHC Sant Cugat, ha reconegut que no ha estat un partit fàcil, malgrat que "l'havíem d'aconseguir sí o sí". "Cada partit costa, i avui ens ha costat, com ja ens ha passat en els darrers partits". El tècnic ha afegit que malgrat que no el preocupen els dos darrers empats aconseguits a la lliga, "sí que em preocupa la tònica de joc que estem agafant. L'hem de canviar".

Sobre el pròxim partit contra el CH Vilasana ha dit que viatjaran a Lleida "a guanyar". "Són 3 punts molt importants però encara quedaran 6 partits, molta lliga per endavant".