El Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya (5-3) la selecció espanyola sub-20

Els santcugatencs han preparat el segon partit de lliga que han de jugar divendres a la pista del CP Viilafranca, i el combinat estatal, la seva participació a l'europeu, que es juga a França del 29 d'octubre al 3 de novembre

El primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha guanyat (5-3) la selecció espanyola sub-20 en un partit de caire amistós que s'ha jugat aquest dimecres, 17 d'octubre, a la nit, al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler.

La primera meitat ha finalitzat amb un 2 a 1. Els dos primers gols del partit els han marcat Pablo Aguarón i Pablo Soler, mentre que el combinat espanyol ha retallat distàncies amb un gol de Roger Preses. En el segon període, la selecció estatal sub-20 ha capgirat el signe del partit, amb dos gols de Marc Julià i Roger Preses. Amb el 2 a 3, el PHC Sant Cugat ha reaccionat, amb gols de Roger Riba, Eloy Gaspar i Pablo Aguarón.

Quatre santcugatencs a l'europeu
Entre els jugadors del combinat estatal hi han jugat tres santcugatencs. Són el porter Guillem Fox, el davanter Pol Galbas i el defensa David Martínez, que juguen al FC Barcelona B, i que del 29 d'octubre al 3 de novembre disputaran el Campionat d'Europa sub-20 d'hoquei sobre patins, a Saint Omer (França). El cos tècnic de l'equip espanyol està integrat pel seleccionador Quim Paüls, també assessor esportiu del Patí Hoquei Club Sant Cugat, i el santcugatenc Guillem Pérez, segon entrenador d'aquest equip i també entrenador del conjunt femení de l'Sferic Terrassa a l'OK Lliga Femenina.

Visiten el CP Vilafranca, un club il·lustre
Després de superar el CP Manlleu (4-3) en el seu debut a la Primera Divisió Estatal, la categoria de plata de l'hoquei sobre patins estatal, el PHC Sant Cugat es desplaça aquest divendres, 19 d’octubre, a les 21 hores, a la pista del CP Vilafranca, equip en el que la temporada passada hi van jugar tres jugadors del PHC Sant Cugat, Pablo Aguarón, Brandon Carrara i Roger Riba. Al CP Vilafranca també hi va jugar fa unes temporades Pol Carulla, també jugador del primer equip.

El pròxim adversari dels santcugatencs a la lliga va encetar la temporada 2012-2013 amb un empat a 1 gol a la pista del CP Alcobendas de Madrid. Després de la primera jornada de competició, el PHC Sant Cugat és quart amb 3 punts i el CP Vilafranca, sisè amb 1 punt.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem