El Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya i és més a prop d'OK Lliga

Els de Francesc Sucarrats guanyen a Tordera (1-6) i es mantenen en posicions d'ascens a falta de dues jornades perquè acabi el campionat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat continua allargant la seva espectacular ratxa de resultats amb una nova victòria, contra el CP Tordera (1-6), aquest dissabte, 30 d'abril. Una victòria que l'acosta, i molt, a l'OK Lliga, la màxima categoria estatal. Quan falten dues jornades perquè acabi el campionat de Primera Divisió, el conjunt santcugatenc manté la quarta posició –que és posició d'ascens– i és a només dos punts del segon, el CP Manlleu.

Amb dos gols de Pablo Aguarón, dos de David Yepes, un de Joan Farnés i un de Pablo Soler, els santcugatencs han sumat a Tordera la seva vuitena victòria dels darrers nou partits. També és la quarta victòria consecutiva del conjunt vermell-i-negre. Fins a Tordera s'han desplaçat prop de 150 santcugatencs que han gaudit d'una victòria que pot ser decisiva segons quins siguin els resultats de la pròxima jornada.

Dues finals per ser a OK Lliga

Amb el FC Barcelona B líder, però sense possibilitat de pujar, els tres equips que pujarien de categoria són ara mateix el CP Manlleu, que té 48 punts, el City Lift Girona, que en té 47, i el Patí Hoquei Club Sant Cugat, que suma 46 punts. Els dos aspirants són el CHP Sant Feliu i el CP Alcobendas, tots dos amb 44.

Dues victòries en les últimes dues jornades assegurarien l'ascens al Patí Hoquei Club Sant Cugat. En la penúltima jornada els santcugatencs rebran la visita del CP Vilanova, onzè amb 28 punts, i amb la salvació assegurada. També es jugaran dos interessantíssims duels entre CHP Sant Feliu-FC Barcelona B i CP Manlleu-CP Alcobendas. En l'última jornada el PHC Sant Cugat jugarà a la pista del Barça B.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem