El Patí Hoquei Club Sant Cugat, en zona d'ascens a l'OK Lliga

Quan falten tres jornades perquè acabi la lliga, els vermell-i-negres, que fa vuit jornades que no perden, han guanyat el CP Alcobendas, a qui li han tret la quarta posició

Patí Hoquei Club Sant Cugat 4 – CP Alcobendas 0

PHC Sant Cugat: Alain Rivero, Eloy Gaspar, David Yepes, Pau Gilabert i Xavi Serrallonga –equip inicial-, Pablo Aguarón i Joan Farnés.

CP Alcobendas: Carlos Rodríguez, Marcos Villanueva, Marcos López, César Candanedo i Álvaro Martínez –equip inicial-, Víctor Jiménez, Javier Jurado, Mario Martínez i Javier Ibáñez.

Gols: 1-0 Joan Farnés (4'), 2-0 Joan Farnés (5'), 3-0 David Yepes (7'), 4-0 Pau Gilabert (19').

Àrbitres: Miquel Lapedriza Ferragut i Santi Muñoz Junqueres. Els àrbitres han mostrat targetes blaves als visitants Marcos López (2) i César Candanedo (3), que ha estat expulssat amb vermella.

Instal·lació: Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler.

Públic: 350 espectadors.

El primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat s'ha col·locat en zona d'ascens a la màxima categoria estatal, quan tan sols falten 3 jornades perquè acabi la lliga de Primera Divisió. Els vermell-i-negres han superat (4-0) aquest dissabte, 23 d'abril, el CP Alcobendas, que amb aquest resultat ha perdut la quarta posició en detriment del PHC Sant Cugat, que ara passa a ocupar l'última plaça d'ascens a l'OK Lliga. A més, el PHC Sant Cugat s'ha fet amb el goal-average particular, ja que en el partit d'anada (jornada 10) va perdre 3 a 2 a Alcobendas.

Els santcugatencs s'han tornat a mostrar forts al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler on aquesta temporada han guanyat 10 partits i només han cedit 2 derrotes, contra el CP Tordera (2-3) i el CP Manlleu (2-5).

Els 4 gols, en el segon període

Unes 350 persones, petits i grans, no han parat de donar suport al PHC Sant Cugat FOTO: Haidy Blanch

Els de Francesc Sucarrats s'han assegurat el triomf en la segona meitat. Els primers 25 minuts de partit han finalitzat amb un empat a 0 gols, en un primer temps molt intens i competitiu. A la represa, els de Sant Cugat han transformat tot això en quatre gols, dos de Joan Farnés, un de David Yepes i un de Pau Gilabert, aquests dos últims de falta directe.

Els de Sant Cugat s'han enfrontat a un CP Alcobendas, amb tres jugadors que la temporada passada, la 2014-2015, jugaven a l'OK Lliga, com són César Candanedo, Álvaro Martínez i el capità Mario Martínez. A més, l'equip madrileny té a les seves files el segon màxim golejador de la categoria, que és Marcos López amb 36 gols.

Farnés: "Si seguim així, podem pujar"

L'entrenador del PHC Sant Cugat, Francesc Sucarrats, donant instruccions als seus jugadors FOTO: Haidy Blanch

Després del partit, i en declaracions al TOT Sant Cugat, Joan Farnés, autor de 2 gols, ha assenyalat que "hem sortit a per totes i hem fet un bon partit. Ja estem en zona d'ascens, ara cal seguir treballant". Farnés, segon màxim golejador de l'equip amb 18 gols, ha dit que "tenim 3 partits difícils, però si seguim així podem pujar".

8 jornades sense perdre

Els vermell-i-negres, que fa 8 jornades que no perden (amb un balanç de 7 victòries i 1 empat) s'han situat quarts en el campionat, amb 43 punts, ara amb 2 punts més que el CP Alcobendas, cinquè a la taula. Com que el FC Barcelona B no pot ascendir perquè el Barça ja milita a l'OK Lliga, un cop acabi la lliga ho faran els tres millors situats en la classificació. I ara mateix són el CP Manlleu (48 punts), el Girona CH (44 punts) i el PHC Sant Cugat (43 punts).

CP Tordera, FC Barcelona B i CP Vilanova

En les últimes tres jornades de lliga, el PHC Sant Cugat ha de visitar les pistes del CP Tordera i FC Barcelona B, mentre que ha de rebre al Pavelló 2 el CP Vilanova.

4 jornades sense perdre a fora

Malgrat que el PHC Sant Cugat només ha guanyat 3 partits fora de casa, amb un balanç de 3 victòries, 4 empats i 4 derrotes, és ben cert que en les últimes 4 jornades lluny de Sant Cugat ha guanyat 3 partits, a les pistes del CH Palafrugell (2-5), CD Santa Maria del Pilar (3-6) i CH Mataró (1-3). També ha empatat (4-4) a la pista CP Mieres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem