El Patí Hoquei Club Sant Cugat empata amb un rival directe en la lluita per no baixar

Els vermell-i-negres, que guanyaven 3 a 1, han acabat cedint un empat amb el CP Alcobendas, que ara té el goal-average particular a favor

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha deixat escapar una oportunitat d'or per superar un rival directe en la part baixa de la classificació de l'OK Lliga, el CP Alcobendas, amb qui ha empatat a 3 gols. Amb aquest empat, els vermell-i-negres ja són amb 7 empats -de 18 partits de lliga-, l'equip que empata més partits en la màxima categoria estatal. Al Pavelló 2 ja ho ha fet amb el Deportivo Liceo (3-3), el CP Voltregà (2-2), el CH Caldes (3-3) i aquest dissabte, 2 de febrer, a la tarda, amb el CP Alcobendas (3-3). Lluny de Sant Cugat, també ha empatat amb el CE Vendrell (2-2), el CP Vic (3-3) i l'Igualada HC (4-4). Fins aquest moment, el balanç del PHC Sant Cugat a casa és de 3 victòries, 4 empats i 3 derrotes. Els de Joan Carles Vadillo són 12ns de 16 equips amb 16 punts, a 1 punt del descens, en la primera plaça de salvació.

El PHC Sant Cugat ha perdut el goal-average amb el CP Alcobendas. FOTO: Paula Galván

Hoquei patins esport masculí sant cugat phc3

Perd el goal-average particular amb el CP Alcobendas

El PHC Sant Cugat, que a l'anada havia perdut per 3 a 2 a Alcobendas, ha perdut el goal-average particular amb el conjunt madrileny, en el segon partit de la segona volta. Els santcugatencs han tingut molt a prop la quarta victòria en la lliga, amb un 3 a 1 que no ha sabut defensar i que, a més a més, també ha pogut acabar perdent el partit. Només començar el xoc, David Yepes, que ha fet 6 gols en les últimes 2 jornades de lliga -4 al Reus Deportiu i 2 al CP Alcobendas-, ha fet l'1 a 0 en el minut 1. En aquest primer temps, els locals han estat millor i les ocasions més clares han estat per a Joan Farnés, en el minut 13, amb un xut que ha topat amb l'escaire, acció que ha repetit David Martínez en el minut 20. Aquesta tímida superioritat dels vermell-i-negres s'ha traduït amb un segon gol de Borja Ferrer, després d'una passada magistral de Cesc Maideu, 3 minuts abans d'arribar al descans.

Els de Madrid perdíen 3 a 1

El segon període ha començat amb una targeta blava per a Gonzalo Pérez i David Yepes. Només s'havien jugat 16 segons. En el minut 5 ha arribat el primer gol del CP Alcobendas, que ha fet Pelayo Aspra. La targeta blava que ha rebut el visitant Joan Lluís Mudarra en el minut 6 per una falta clara sobre David Yepes no l'ha sabut aprofitar el capità local Pau Gilabert, que no ha estat encertat amb el seu xut en la falta directa. Però David Yepes ha aprofitat la superioritat numèrica per fer el 3 a 1 en el minut 8. I en la següent acció del partit, el CP Alcobendas, de la ma de Gonzalo Pérez, ha escurçat diferències i ha establert el 3 a 2. El gol de l'empat a 3 definitiu ha arribat en el minut 16, de Francisco Fernández. Cal destacar l'actuació del porter del PHC Sant Cugat, David Toda, que en els moments més crítics del partit s'ha mostrat impecable sota els pals. Tot i que no han influït en el resultat del partit, els àrbitres Daniel Villar Costa i Jonathan Sánchez García han estat força criticats pel públic local.

El PHC Sant Cugat és, amb 7 empats, l'equip que més empata a l'OK lliga. FOTO: Paula Galván

Hoquei patins esport masculí sant cugat phc8

Vadillo: "Guanyar avui no era clau, jo no hi estic d'acord"

L'entrenador del PHC Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, ha explicat que "el partit se'ns ha posat bé, però, una vegada més, no l'hem sabut guanyar. En línies generals, hem fet un bon partit i hem generat moltes ocasions de gol. Ens ha costat marcar i, quan ho hem fet, després hem badat al darrere i ens ha costat l'empat. Ens ha faltat, una vegada més, saber acabar de guanyar els partits. El teníem ben encarat i la falta d'encert en algun moment i les errades defensives ens han condemnat". Tot i la importància del partit, davant un adversari directe amb el qual s'ha perdut el goal-average particular, per al tècnic del PHC Sant Cugat, "guanyar avui no era clau, jo no hi estic d'acord. No crec que ens hàgim d'obsessionar en si aquest partit s'ha de guanyar i l'altra no. Això és una lliga de regularitat i el que importa és que intentis sumar sempre. No pas perquè sigui un rival directe, hem de pensar que aquest partit és clau o no".

Yepes: "És el de sempre, anem guanyant i ens acaben empatant"

El santcugatenc David Yepes, que és el 41è màxim golejador de la lliga, de 119 golejadors, ha assenyalat que "amb el 3 a 1 teníem el partit encarat i semblava que podríem deixar els 3 punts a casa. És el de sempre, anem guanyant i ens acaben empatant". El tercer màxim golejador de l'equip, amb 8 gols, després de Pau Gilabert (11 gols) i Joan Farnés (9 gols), ha detallat que "anem partit a partit. El que volem és sumar el màxim de punts possibles perquè, quan acabi la lliga, puguem estar entre els equips que salven la categoria".

Rey: "Marxem satisfets perquè ens emportem 1 punt i el goal-average a favor"

Marcos Rey, entrenador del CP Alcobendas, ha assegurat que "en la primera part, el PHC Sant Cugat ha estat molt bé, i nosaltres hem estat una mica apagats. En la segona, l'equip ha respost i ha reaccionat davant un partit complicat. L'empat és el resultat més just per com ha anat el partit". Rey ha assegurat que "marxem satisfets perquè ens emportem 1 punt i el goal-average a favor. Havíem de controlar les nostres emocions a la pista i no perdre les referències del que és 1 punt contra el PHC Sant Cugat, que segur que serà un dels rivals directes per evitar el descens". Per a Rey, el PHC Sant Cugat "té un equip molt ben treballat, amb jugadors de molt talent i que fa grandíssims partits. El què passa és que els que venim de l'OK Lliga Plata i no tenim experiència a l'OK Lliga, el què ens passa és que juguem bé o molt bé i perdem. A mi m'agradaria que el PHC Sant Cugat es mantingués, m'agrada aquest equip".

Hoquei patins esport masculí sant cugat phc14

El porter del PHC Sant Cugat, David Toda, ha tornat a fer una exhibició sota els pals. FOTO: Paula Galván

Contra els dos primers en l'OK Lliga

En les pròximes 2 jornades de lliga, el PHC Sant Cugat s'enfronta als 2 primers classificats del campionat. El diumenge 10 de febrer visita el Deportivo Liceo, segon, i el dimarts 12 de febrer, a les 21 hores, rep al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, el FC Barcelona Lassa, líder en solitari de la competició.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem