El Patí Hoquei Club Sant Cugat perd contra el Gijón a la segona jornada de l’OK Lliga

Derrota de l’equip femení en el seu retorn al Pavelló 2

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat que debutava a casa, al Pavelló 2, ha perdut en el segon partit de l'OK Lliga per 2 gols a 5, davant el Telecable HC Gijón. L'equip de Beto Borregán ha començat molt bé el partit posant-se per davant amb 2 gols en un minut quan només s'havien disputat 5 minuts de partit, però les asturianes han estat capaces de remuntar a la segona part.

L'inici per al Sant Cugat no podria haver estat millor. Les noies de Borregán han començat amb molta intensitat en el joc i han sorprès el Gijón amb dos gols molt ràpids de Txell Gimeno i Laia Paredes. Però, després de l'inici elèctric de les locals, el Gijón s'ha sabut refer i quatre minuts després ha posat el 2-1, marcador amb el qual s'acabarien els primers 25 minuts de la primera part.

Els segons 25 minuts han estat un monòleg del Gijón, en què el Sant Cugat no s'ha trobat còmode en cap moment, i a més, les asturianes han capgirat el marcador amb dos gols amb només 25 segons. A partir d'aquest moment, les noies del Telecable HC s'han mostrat més segures a la pista i han pogut ampliar el marcador fins al 2 a 5. Les asturianes han demostrat perquè van ser campiones de la Copa de la Reina la temporada passada, que són un equip que juga a Europa i que són clares aspirants al títol de lliga. Tot això contra un Sant Cugat que torna a la màxima categoria d'hoquei estatal i que ha plantat cara en tot moment tot i el resultat.

L'entrenador del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Alberto Borregán, ha afirmat que tot i la derrota se sent "content amb l'evolució de l'equip, falta seguir treballant perquè arribi la primera victòria. També ha deixat clar que "hem jugat contra un equip que ha de lluitar per la lliga i la copa d'Europa, un equip molt complet".

L'equip suma dues derrotes en els dos primers partits contra el Vila-sana i el Gijón. El pròxim partit de les vallesanes serà contra el Cerdanyola, l'altre finalista de la passada edició de la Copa de la Reina, també al pavelló 2, el dissabte 12 d'octubre, a les 18 hores. El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha tornat dos anys després a l'OK Lliga en què l'objectiu és la permanència.