El Patí Hoquei es juga l'ascens a l'Ok Lliga

El partit es jugarà aquest dissabte 12 a la pista de l'Alpicat de Lleida a les 20h

Els jugadors del primer equip del Patí Hoquei Club Sant Cugat tenen un repte al davant, en estar a un partit de poder pujar a l'Ok Lliga. El rival amb què es trobaran aquest dissabte 12 a les 20 h és l'HC Lleida.net Alpicat, i hauran d'enfrontar-s'hi a la seva pista. El partit recorda al de la temporada passada, en què ja es van trobar al davant al rival lleidatà i van estar a punt d'assolir l'ascens per segon any consecutiu.

Joan Carles Vadillo, entrenador dels de Sant Cugat, indica que "estem intentant aïllar-nos una mica de l'aspecte emocional que et dóna el fet que si guanyes o empates puges. Jo intento que els jugadors no estiguin pendents d'això, sinó que estiguin pendents del rival com hem fet tot l'any".

Pel que fa al rival, Vadillo explica que l'Alpicat "és un rival fortíssim, sobretot a la seva pista, amb un equip molt físic, molt intens, difícil de batre, i en la línia del que és aquest any la primera divisió, que cada partit costa molt". El conjunt lleidatà "planteja un joc molt obert, molt directe que requereix molt, sobretot físicament, i això fa que no sigui fàcil jugar allà".

"Durant tot l'any ens hem caracteritzat per ser un bloc bastant sòlid, estable, i que no depèn exclusivament d'un jugador. La majoria de jugadors poden fer moltes tasques i això ens ha ajudat a ser bastant estables", apunta el tècnic com a punt fort d'un equip que l'any passat, tenia una situació difícil.

Mentre que a la temporada passada, la pressió estava de la banda del PHC Sant Cugat, aquest any són els de Lleida els que es troben en una situació difícil, a només tres punts del descens. Els vermell-i-negres, per la seva banda, tenen dues oportunitats més després d'aquesta 24a jornada de lliga: contra el Rivas, penúltim a la classificació, o com a visitants contra el Manlleu.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem