Les cadets del Junior FC Hockey femení són campiones de Lliga

Les de Sant Cugat van remuntar amb 3-4 els Play Off després de perdre a casa a l'anada per 1-2 contra l'Altlètic Terrassa

El cadet femení del Junior FC s'ha proclamat campió de Catalunya a camp rival en la tornada de la final de la Lliga. Va passar aquest dissabte 5 de maig, en el camp de l'Atlètic Terrassa: un partit trepidant que va ser molt difícil per les del Junior i que va acabar amb una clara remuntada.

L'entrenadora del cadet i membre del primer equip, l'argentina Estefania Piris, destaca que "vam estar perdent tot el partit fins a arribar a estar 3-1, però vam fer una gran remuntada i vam passar a 3-4", resultat final al marcador de Terrassa, amb gols d'Alexandra Esteva, Ainhoa Ballesteros x2 i Carla Costello. Això va fer que empatessin l'eliminatòria per 5-5 i, en la tanda de shoot outs, el Junior va ser superior i es va endur la victòria.

"Tenen una capacitat de no donar res per perdut increïble, i això és un valor que ha de premiar-se", s'ha alegrat Piris. "Vam arribar al Play Off perquè vam treballar molt i no va ser fàcil. Han crescut molt i han estat motivades fins al final", ha afegit l'argentina. Ara, el següent repte de les del Junior és aprofitar la classificatòria directa pel Campionat d'Espanya per "poder seguir duent a terme un paper digne", tal com ha explicat Piris.

Les integrants de l'equip són: Alexandra Esteva, Bet Calvera, Natalia Garcia, Blanca Orsola, Carla Costello, Maria Alemany, Mar Ribes, Anna Tolrà, Maria Descarrega, Jana Martinez, Ainhoa Ballesteros, Bet Garriga, Naina Ferrer, Martina i la Paula.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem