El pavelló municipal de la Floresta continua tancat

El regidor d'Esports ha explicat que està previst que els treballs d'arrenjament es facin aquest dimecres, 15 de febrer

El pavelló municipal de la Floresta i la zona esportiva municipal de la Floresta tampoc s'obrirà aquest dimarts, 14 de febrer, al públic. Recordem que l'Ajuntament de Sant Cugat va tancar, per seguretat, aquesta instal·lació el diumenge 12 de febrer, a primera hora de la tarda. El vent va fer caure una placa de policarbonat (la segona en menys d'una setmana), a l'exterior de l'equipament, i no hi va haver ferits. Així doncs, es manté suspesa l'activitat esportiva que afecta dos clubs, a l'Olimpyc Floresta FS i al Club Handbol Sant Cugat.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament, Eloi Rovira, ha explicat que "avui dimarts no s'obrirà l'equipament. Teníem previst que aquest matí la Brigada municipal pogués fer l'actuació. Dilluns, malauradament, hi va haver un desgraciat accident. Un senyor va patir un atac de cor mentre conduïa i el seu cotxe es va estavellar, precisament, amb el camió-grua que aquest dimarts, 14 de febrer, havia de fer l'actuació a la Floresta".

Rovira: Intentarem obrir demà".

Rovira ha assenyalat que "el camió-grua està malmés i no ha pogut fer la intervenció. Ja hem fet la petició per llogar un camió-grua i poder fer els treballs demà dimecres 15 de febrer. Avui no hi havia disponibilitat. Demà intentaren que es pugui fer aquesta actuació i obrir dimecres".

De moment, no hi ha una solució final en aquesta problemàtica. "L'estructura del pavelló és la que és, és aquesta. Nosaltres hem de procurar fer el manteniment que es fa habitualment i detectar qualsevol incidència. Si requereix un manteniment més curós, fer-ho. Que no torni a passar. És un problema que ha passat molt puntualment", ha dit. També ha assegurat que els clubs afectats "han estat en tot moment al corrent de la situació".

Els fets van succeir durant el partit de futbol sala entre el FS Sant Cugat C i l'Olimpyc Floresta FS B, corresponent a la 14a jornada de lliga de 3a Divisió Infantil. L'àrbitre va suspendre el partit. Els 3 partits que s'havien de jugar després també es van haver de suspendre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem