El PHC Sant Cugat ja coneix el seu primer rival de l'OK Lliga

En el seu debut a la màxima categoria d'hoquei sobre patins, els santcugatencs visitaran la pista del CE Lleida Llista Blava el diumenge 23 de setembre a les 12h

El primer equip del Pati Hoquei Club Sant Cugat debutarà a l'OK Lliga visitant el camp del Club Esportiu Lleida Llista Blava, el diumenge 23 de setembre a les 12h. En el primer any que els santcugatencs disputen la màxima competició de l'hoquei patins, en la lliga competeixen 16 equips, dels quals 13 d'ells són de Catalunya.


En la segona jornada, els vermell-i-negre debutaran a casa vers el Reus Deportiu el dissabte 29 de setembre a les 20.30h. Serà el primer partit que el PHC Sant Cugat jugarà a casa en la màxima categoria d'hoquei patins.


A més, l'Hockey Club Liceo (A Corunya), el Club Patí Voltregà, el Recam Làser Club Hoquei Caldes, el Club Patí Calafell Tot l'Any, el Club Esportiu Noia Freixenet, el Club Patín Alcodiam (Alacant) i el Club Hoquei Lloret Vila Esportiva seran els equips que trepitjaran en la primera volta el camp de joc dels vermell-i-negres.


A part del debut, el PHC Sant Cugat s'haurà de desplaçar en la primera volta per a jugar vers el Club Patín Alcobendas (Madrid), el Barça Lassa Hoquei, el Club Esportiu Vendrell, el Club Patí Vic, el Citylift Girona Club d'Hoquei i l'Igualada Hoquei Club.


Dels 16 equips que disputen la competició, els 4 primers jugaran la temporada vinent la Copa d'Europa i de la 5a posició a la 9a donen accés a la Copa de la CERS, segona competició europea. No obstant això, els 3 últims equips descendiran directament a l'OK Lliga Plata. A més, els 8 primers classificats (o els 7 primers i l'amfitrió) en finalitzar la primera volta jugaran la Copa del Rey.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem