Soldevila, Espriu i Montoro, baixes significatives al Patí Hoquei Club Sant Cugat

L'entitat ha fet una oferta a Beto Borregán, que fins ara entrenava el CP Voltregà a l'OK Lliga

El Patí Hoquei Club Sant Cugat vol començar, a partir de la pròxima temporada, 2018-2019, un nou projecte esportiu a l'àrea femenina del club. "Volem encetar un nou projecte esportiu, començar de zero, i ho volem fer des de baix, des de les categories de formació", ha explicat Oscar González, director tècnic esportiu de l'entitat, qui també ha dit que la pròxima campanya, "per primera vegada, tindrem dos equips femenins de base".

El club dona la baixa a Soldevila, Espriu i Montoro

I aquest canvi també afecta el primer equip femení, que ja ha donat la baixa a Blanca Soldevila, Anna Espriu i Sílvia Montoro, tres peces clau en l'equip vermell-i-negre. González ha explicat que aquestes baixes "no són per qüestions esportives. Són jugadores que donen prioritat a les seves feines i tenen dificultat per poder entrenar. Aquesta temporada ja han fallat en alguns entrenaments". Per la seva banca, Carmina Tamburini ha decidit no continuar.

Laura Montes, del segon equip femení, que desapareix, tampoc ha estat renovada. González ha argumentat la desaparició del segon equip: "Aquesta temporada 2017-2018, entre els dos equips no en fèiem un".

La plantilla 2018-2019

Al sènior A segueixen les porteres Cris Elié i Marta Nache, i les jugadores Maria Rosa Tamburini i Carolina Herrera. Del segon equip pugen la portera Clara Escudé i les jugadores Laura de los Santos, Núria Martínez, Maria Monllaó i Carolina Espinola. Entrenaran amb el primer equip la infantil Martina Escudé i l'aleví Maria Just. El club té previst fitxar dues o tres jugadores per completar la plantilla. González ha assegurat que "al primer equip volem jugadores amb compromís, gent jove que vulgui formar-se en un projecte nou".

Beto Borregán, el pròxim entrenador?

Després de la marxa de Joan Carné, que la pròxima temporada dirigirà els equips infantil B i prebenjamí A del PHC Sant Cugat, el club li busca substitut. L'entitat li ha fet una oferta a Beto Borregán, que fins ara dirigia el CP Voltregà d'OK Lliga Femenina, que l'està estudiant. El club també ha contactat amb altres possibles candidats a la banqueta del sènior A femení.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem