El prestigiós Circuit Padelcat passa pel Club Esportiu Valldoreix

L'organització donarà un welcome pack, on tot el material que lliurarà als participants té un cost de més de 3.000 euros, i entre premis i sorteigs donarà als jugadors i jugadores més de 4.000 euros

El Club Esportiu Valldoreix acollirà del dilluns 18 al diumenge 24 de setembre la setena i penúltima prova del Circuit Padelcat (també hi ha un Màster). El campionat començarà el 18 de setembre, a les 18 hores, i les finals es jugaran el diumenge 24 de setembre, al matí. L'organització ofereix 10 categories: 1a, 2a, 3a i 4a Masculina, 1a, 2a i 3a Femenina, i 1a, 2a i 3a Mixta. Les inscripcions, amb un màxim de 200 parelles, es poden formalitzar fins al dijous 14 de setembre, a les 12 hores. La inscripció té un cost de 29 euros i si el palista vol jugar una segona prova haurà de pagar un total de 43 euros. L'organització lliurarà un welcome pack, amb samarreta del torneig, on tot el material que lliurarà als participants té un cost de més de 3.000 euros. També cal destacar que entre premis i sorteigs l'organització donarà als jugadors i jugadores més de 4.000 euros.

El primer circuit de pàdel amateur

En la presentació del torneig, que s'ha fet aquest dijous, 7 de setembre, al migdia, a l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix, Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix, ha assegurat que el Circuit Padelcat "és un torneig de referència en el món del pàdel català amateur. És el primer circuit amateur que es va crear i va obrir un camí pels jugadors amateurs que volien competir". Per la seva banda, Roger Badia, gerent de l'empresa Barcelona Total Tennis (BTT), que gestiona l'àmbit esportiu del CE Valldoreix, ha dit que "ens agrada treballar amb gent que té ganes de fer coses i té prestigi, i el Circuit Padelcat ho té".

Almunia: "El nostre objectiu és que un jugador amateur se senti professional"

Roger Almunia, propietari del Circuit Padelcat, ha explicat que "el 2018 celebrarem el 10è aniversari del circuit. Som un circuit de referència de pàdel amateur i el nostre principal objectiu és fer que un jugador amateur se senti professional. El naixement dels altres circuits ens han fet més forts i hem millorat". Almunia també ha dit que "al CE Valldoreix ens sentim com a casa". L'acte també ha comptat amb la presència de Josep Puig, president de l'EMD de Valldoreix.

El Circuit Padelcat 2017 també s'ha jugat a altres clubs de Sant Cugat, al Junior FC, a l'abril, i al DiR Sant Cugat, al maig. Tot i que enguany no s'ha jugat al Club Tennis Natació Sant Cugat, en aquesta entitat local també s'hi han jugat diferents proves. Aquest torneig, que per setena vegada es jugarà al CE Valldoreix, forma part dels actes del 50è aniversari de club valldoreixenc.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem