El Qbasket Sant Cugat es juga la permanència a la pista del CB Garrotxa Santjoenc

És el tercer i definitiu partit del play-off de permanència a Primera Catalana

El sènior A masculí del Qbasket Sant Cugat es juga la permanència a Primera Catalana aquest diumenge, 4 de juny, a les 19.15 hores, a la pista del CB Garrotxa Santjoenc, a la població gironina de Sant Joan les Fonts. Aquest és el tercer i definitiu partit del play-off de permanència a Primera Catalana, després que cada conjunt hagi aconseguit una victòria. En el partit d'anada va ser el CB Garrotxa Santjoenc qui es va imposar per 61 punts a 57, mentre que en el de tornada el Qbasket Sant Cugat va guanyar (86-70), el diumenge 28 de maig al Pavelló 1.

L'equip no estarà sol

El primer equip, sense baixes, es desplaçarà demà a la tarda amb el suport de 60 persones, entre directius, familiars dels jugadors i jugadors de diferents equips del club, que viatjaran amb autocar.

Raül Pulido: "Hem de ser valents i constants"

L'entrenador del Qbasket, Raül Pulido, ha assenyalat que "hem d'intentar ser nosaltres i portar el partit cap allà on ens interessi, amb el nostre ritme. Hem de ser valents i constants."

En la lliga regular, el Qbasket ha finalitzat 14è de 16 equips al grup 3 de Primera Catalana amb 40 punts i un balanç de 10 victòries i 20 derrotes. Per la seva banda, el CB Garrotxa Santjoenc ha finalitzat 11è de 16 conjunts al grup 2, amb 41 punts i un balanç d'11 victòries i 19 derrotes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem