Victòria del Qbasket, que ara es jugarà la permanència a la pista del CB Garrotxa

Els de Sant Cugat han superat (86-70) l'equip gironí en el partit de tornada del play-off de permanència

El sènior A masculí del Qbasket Sant Cugat es jugarà definitivament la permanència a Primera Catalana el pròxim diumenge, 4 de juny, a les 19.15 hores, a la pista del CB Garrotxa Santjoenc, a la població gironina de Sant Joan les Fonts. I això ha estat gràcies a la victòria (86-70) del Qbasket davant el CB Garrotxa Santjoenc, aquest diumenge, 28 de maig, al vespre, al Pavelló 1, en el partit de tornada del play-off de permanència a Primera Catalana. Els santcugatencs estaven obligats a guanyar per forçar el tercer partit de desempat, ja que a l'anada el Qbasket va perdre (61-57). El Qbasket Sant Cugat ha dominat el partit amb parcials de 19-14, 42-31, 59-51 i 86-70, amb unes 250 persones al Pavelló 1 i amb una grada jove que no ha parat d'animar als locals.

En la lliga regular, el Qbasket ha finalitzat 14è de 16 equips al grup 3 de Primera Catalana amb 40 punts i un balanç de 10 victòries i 20 derrotes. Per la seva banda, el CB Garrotxa Santjoenc ha finalitzat 11è de 16 conjunts al grup 2, amb 41 punts i un balanç d'11 victòries i 19 derrotes.

Raül Pulido: "Ho donarem tot"

La grada jove del Qbasket no ha deixat d'animar al seu equip en tot el partit. FOTO: Lali Puig

L'entrenador del Qbasket, Raül Pulido, ha assenyalat després del partit que "hem tingut constància, i en els moments difícils que el rival se'ns ha apropat en el marcador hem mantingut la calma, hem sabut jugar i hem tornat a ampliar la distància en el marcador. I, a més, amb una afició així i amb el pavelló entregat animant és molt més fàcil".

De cara al partit de tornada, Pulido creu que la clau estarà "en els petits detalls, l'actitud i l'esforç. Nosaltres ho donarem tot i lluitarem per cada pilota. També espero tenir una miqueta de sort en moments puntuals, que és el que ens ha faltat en molts partits d'aquesta temporada".

L'entrenador del Qbasket, Raül Pulido, donant instruccions al seu equip. FOTO: Lali Puig

Més informació
 
Comentaris

Destaquem