El RCD Espanyol, campió del 34è Torneig Ciutat de Sant Cugat-12è Memorial Jaume Tubau

El cadet A del Sant Cugat FC ha perdut en les semifinals davant l'AEC Manlleu

El cadet B del RCD Espanyol s'ha adjudicat el 34è Torneig Ciutat de Sant Cugat - 12è Memorial Jaume Tubau de futbol, aquest dissabte, 10 de juny, a la tarda, a la ZEM Jaume Tubau. En la final, el RCD Espanyol s'ha endut el títol en la tanda de penals, després que el partit amb l'AEC Manlleu A hagi acabat amb empat a 1 gol.

El Sant Cugat FC A ha estat eliminat en semifinals per l'AEC Manlleu A en la tanda de penals, després que el partit hagi acabat amb un empat a 2 gols. En el grup 1, els vermell-i-negres han superat el Kaptiva Sports Academy (0-3) i l'EC Granollers (2-0) i han empatat a 0 gols amb el RCD Espanyol B. La resta d'equips participants han estat la UE Llagostera, el Vilanova Geltrú CF i el CF Caldes Montbuí.

La primera fase del campionat s'ha jugat al matí entre la ZEM Jaume Tubau i l'European International School. Ja a la tarda, a la ZEM Jaume Tubau, s'han disputat les semifinals i la final.

El Sant Cugat Futbol Club i l'empresa Kaptiva Sports Academy, que per primera vegada s'afegeix a l'organització, han coorganitzat aquest torneig que enguany s'ha jugat en categoria cadet.

Llorenç Santasusagna, president del Sant Cugat FC, ha explicat que "ha estat un torneig molt competitiu en el que enguany hem volgut que es jugués en categoria cadet, on hi tenim l'equip en la categoria més alta. Els hem volgut fer un homenatge".

En la final, el RCD Espanyol B ha superat l'AEC Manlleu A en la tanda de penals després que el partit hagi acabat amb empat a 2 gols. FOTO: Àlex López Puig

Més informació
 
Comentaris

Destaquem