El Sant Cugat femení cau a la Copa Catalunya plantant cara a un equip de 2a Nacional

El CE Seagull és l'equip de més categoria que s'ha enfrontat mai el Sant Cugat Esport FC en partit oficial

El primer equip femení del Sant Cugat Esport FC ha estat eliminat en els vuitens de final de la Copa Catalunya Femenina pel CE Seagull, equip aquesta temporada 2016-2017 ha estat subcampió del grup 3 de 2a Nacional. I ho ha fet amb el cap ben alt, competint de tu a tu amb un conjunt que està jugant la promoció d'ascens a 1a Nacional, tot i que matemàticament ja no pot ascendir. Així, les vermell-i-negres han jugat, en partit oficial, davant l'equip de més categoria possible. Abans de perdre amb el CE Seagull, un equip de dues categories superior a les vermell-i-negres, el Sant Cugat, que aquesta temporada ha pujat a Preferent, ha superat el Palautordera CF (0-5) i el CE EF Tàrrega (0-3), arribant al més lluny fins ara en una Copa Catalunya. Amb el partit del CE Seagull, el Sant Cugat ha jugat l'últim partit oficial d'aquesta temporada 2016-2017.

Pancarta d'ànims a Eli

Les jugadores del Sant Cugat han desplegat una pancarta que deia 'Ànims Rayo, t'estimem', per donar suport a la seva campanya d'equip Eli, lesionada. FOTO: Àlex López Puig

Abans de començar el partit, les jugadores del Sant Cugat han desplegat una pancarta que deia 'Ànims Rayo, t'estimem', per donar suport a la seva campanya d'equip Eli, que en l'últim partit de Copa Catalunya al camp del CE EF Tàrrega es va trencar el menisc i el lligament creuat d'un genoll.

En la primera part, el Sant Cugat no ha passat del mig del camp i no ha fet cap xut entre els tres pals de la porteria visitant. Les santcugatenques han fet un excel·lent treball defensiu i, quan han pogut, han sortit en tímids contraatacs que ha acabat tallant la defensa badalonina. El CE Seagull ha disposat de diferents ocasions per marcar i ho ha fet en el pitjor moment, en el minut 45, just abans de marxar al descans.

En la segona meitat, el Sant Cugat s'ha sobreposat al desgast físic de la primera part i ha plantat cara al rival, tot i que en el minut 4 Carla ha aprofitat un error de la portera local Dani per establir el 0 a 2 definitiu. El Sant Cugat ha ofert un molt bon joc i en el minut 7 Feliu fa una passada a Lidia que remata fregant l'escaire de la porteria visitant.

Tono Cadevall: "Aquest partit era un repte"

Després del partit, Tono Cadevall, entrenador del Sant Cugat Esport FC, ha explicat que "per a nosaltres aquest partit era un repte. En la primera part ens han collat molt i, pràcticament, no ens han deixat sortir, però defensivament hem estat molt bé. Hem de tenir en compte que som un equip que estem acostumats a manar al camp i tenir la possessió de la pilota. No volíem marxar al descans amb el partit ja sentenciat i poder competir en la segona part de tu a tu".

Polidano ha vist el partit

El nou entrenador del Sant Cugat, Toni Polidano, ha seguit el partit des de les grades on ha analitzat el seu nou equip, del que ja ha vist jugar també els dos primers partits de la Copa Catalunya.

En les files del CE Seagull hi juga una jugadora santcugatenca, Ariadna Forment Castellví, Ari, que avui ho ha fet amb el dorsal número 15. Ari va jugar fa molts anys al Sant Cugat.

Al torneig del CE Mercantil

El cap de setmana del 17 i 18 de juny, el Sant Cugat Esport FC participarà en un torneig del CE Mercantil de Sabadell, amb el Pallejà CF (2a Nacional), CE Sant Gabriel B (Preferent) i CE Mercantil (2a Catalana).

Sant Cugat Esport FC 0 – CE Seagull 2

Sant Cugat Esport FC: Dani, Monso, Judit, Alex, Adri, Lidia, Lara, Noe, Arxer, Sil i Feliu. També han jugat Alèria, Paula, Clara, Colme, Carlota i Tamara (p.s.).

CE Seagull: Mire, Llaona, Gordo, Queralt, Pascu, Mar, Sara, Carol, Irina, Yosse i Carla. També han jugat Bea, Xènia, Ari, Laura, Alba i Ausi.

Gols: 0-1 Carla (45'), 0-2 Carla (49').

Àrbitre: Marta Galego Salguero (Delegació de Tarragona). Les àrbitres assistents han estat Ester Erra Leiva (Delegació d'Osona) i Alba Inés Jové Sanz. L'àrbitre ha ensenyat targeta groga a la local Alèria (89'), i a la visitant Yosse (40').

Instal·lació: ZEM Jaume Tubau.

Públic: 125 espectadors.

Jornada: Vuitens de final (3a ronda) de la Copa Catalunya Femenina de futbol.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem