El Sant Cugat Esport acaba la temporada pensant en la Copa

José Alcaraz no confirma la seva continuïtat a la banqueta del primer equip la pròxima temporada

El Sant Cugat Esport FC ha acabat el campionat de Segona Catalana a Cornellà amb una derrota per 3 gols a 1 contra el Fontsanta-Fatjó, un resultat que ha permès al conjunt local aconseguir la permanència a la categoria. Els de José Alcaraz, que s'han avançat a la primera part, han notat l'absència de diversos dels seus jugadors, que han estat baixa per acumulació de targetes.

I és que com ha reconegut el tècnic, José Alcaraz, l'equip està més pendent de la Copa Catalunya, que comença el pròxim cap de setmana: "En aquest partit teníem 7 baixes. Hem netejat l'equip de targetes per poder afrontar amb tots els efectius la Copa". Una Copa Catalunya que jugarà el Sant Cugat Esport FC gràcies a què ha quedat campió del grup 3 de Segona Catalana

El Sant Cugat Esport FC encara desconeix qui serà el seu rival a la Copa Catalunya. El sorteig se celebrarà aquest dilluns.

Alcaraz, pendent de renovar

També es desconeix si serà José Alcaraz que dirigeixi el primer equip del Sant Cugat Esport FC la pròxima temporada. Segons l'entrenador, continuen les negociacions amb el club. "Jo tinc ganes de continuar i ells també. Esperem que puguem arribar a un acord", ha dit.

Aquesta ha estat la segona temporada de José Alcaraz a la banqueta del Sant Cugat Esport, a la que va arribar el març de 2015 i va aconseguir que l'equip salvés la categoria. Aquesta temporada l'equip ha guanyat el campionat i ha aconseguit l'ascens a Primera Catalana quan faltaven dues jornades per finalitzar la lliga.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem