El Sant Cugat Esport FC puja a Primera Catalana en l'any del seu centenari

El primer equip masculí ha guanyat (1-4) al camp de l'AE Moja dues jornades abans d'acabar la lliga i jugarà a la màxima categoria del futbol català. L'última vegada va ser la temporada 2011-2012

En l'any del seu centenari, el primer equip masculí del Sant Cugat Esport Futbol Club ha aconseguit l'ascens a Primera Catalana aquest dissabte, 14 de maig, al camp de l'AE Moja, on els vermell-i-negres s'han imposat per 1 gol a 4. I ho ha fet dues jornades abans d'acabar la lliga. El Sant Cugat torna a la màxima categoria del futbol català després de fer-ho per última vegada la temporada 2011-2012. Aquest mateix dissabte, la plantilla i el cost tècnic del Sant Cugat ha celebrat l'ascens amb un sopar.

José Alcaraz, que va arribar al primer equip el març del 2015, ha explicat en declaracions al TOT Sant Cugat que "hem fet una segona volta brutal, espectacular, amb un grup molt unit i una comunió perfecte entre els jugadors veterans, els joves i el cost tècnic".

Alcaraz: “Necessitarem molt poc per entendre’ns”

Respecte a la seva continuïtat al capdavant del primer equip, José Alcaraz ha explicat que "hem tingut alguna conversa informal amb la junta i necessitarem molt poc per entendre'ns".

Si l'entrenador segueix, creu que l'objectiu ha de ser "la permanència. Durant la temporada, i segons la situació en què ens trobem en la classificació, mirarem cap a dalt o cap a baix. Però el que no volem ser és un equip ascensor".

El tècnic compta "amb el 95% de la plantilla"

En les pròximes setmanes es començarà a configurar el Sant Cugat Esport FC 2016-2017. Alcaraz, però, té molt clar que "volem comptar amb un 95% dels jugadors que tenim ara i ens reforçarem en totes les línies. La Primera Catalana és una categoria exigent".

Jugarà la Copa Catalunya

Com a campió del grup 3 de Segona Catalana, el Sant Cugat s'ha guanyat el dret a disputar la Copa Catalunya, una competició que, segons Alcaraz, "ens fa molta il·lusió jugar".

Últimes dues jornades de lliga

En els dos últims partits del campionat, el Sant Cugat Esport FC rebrà la UD Gornal i visitarà el CD Fontsanta-Fatjó.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem