El Sant Cugat Esport FC s'assegura la permanència a Segona Catalana

El conjunt santcugatenc venç a la UD Gornal (1-2) i aconsegueix salvar-se matemàticament a falta d'una jornada

El Sant Cugat Esport FC continuarà una temporada més a Segona Catalana després d'haver aconseguit aquest diumenge al migdia, a domicili, els 3 punts davant la UD Gornal. El conjunt entrenat per José Alcaraz necessitava guanyar per no haver de patir en l'última jornada i ho ha fet, per 1 gol a 2, encara que ha hagut de patir fins a l'últim minut.

Rubén Sánchez ha avançat els vermell-i-negres en el minut 61, però quan semblava que el partit acabaria amb el 0-1, els locals han igualat el marcador amb un gol de Yeray Molero. Marcos Forzinetti, qui només feia cinc minuts que estava sobre el terreny de joc, ha aconseguit fer l'1-2 definitiu en el 90, segellant així una permanència que no acabava mai d'arribar.

Objectiu complert

L'entrenadorJosé Alcaraz, ha reconegut que la victòria suposa un descans i una alliberació per l'equip: "Hem remat a contracorrent moltes setmanes i aquesta victòria ens permet jugar l'última jornada amb més tranquil·litat". El tècnic ha assegurat que era vital evitar jugar-s'ho tot a l'última jornada: "Havíem parlat durant tota la setmana que calia guanyar per evitar jugar-nos la permanència contra un rival directe com l'Espluguenc".

Amb aquest resultat el Sant Cugat Esport FC es col·loca amb 43 punts, quatre més que l'Espluguenc i l'AE Prat B, que tenen 39 i estan en posició de possible descens, i sis més que el Junior FC, que amb 37 punts ocupa la primera posició de descens. Encara han de jugar aquest diumenge a la tarda Martorell i Moja, dos equips que es troben també immersos en la lluita per la permanència.

José Alcaraz vol seguir

José Alcaraz ha declarat al TOT Sant Cugat que té tota la disposició per continuar la pròxima temporada a la banqueta del club: "Falta parlar amb el club, però jo estic content aquí i tinc ganes de seguir. Ara ja hem aconseguit l'objectiu i podrem asseure'ns per parlar, però crec que arribarem a una entesa".

Alcaraz va arribar a finals del mes de febrer a la banqueta del Sant Cugat en substitució d'Alberto Morales, qui un mes abans va substituir a Camilo Speranza. L'entrenador, ex del juvenil del Jàbac de Terrassa de Divisió d'Honor, va arribar amb l'objectiu redreçar la mala dinàmica de l'equip i segellar la permanència com més aviat millor.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem