El Sant Cugat Esport Futbol Club presenta els seus 510 jugadors

L'entitat presenta aquest divendres, a la ZEM Jaume Tubau, a partir de les 20.30 hores, els 34 conjunts de competició i l’equip SantCu-ASDI

El Sant Cugat Esport Futbol Club presenta aquest divendres, 28 de setembre, els 34 equips de competició i l’equip SantCu-ASDI, amb uns 510 jugadors. Ho farà a la ZEM Jaume Tubau, a partir de les 20.30 hores.

Llorenç Santasusagna, president del Sant Cugat Esport FC, ha explicat que amb aquest acte el Sant Cugat “vol reforçar, renovar i potenciar el nostre compromís amb la transmissió de valors”.

Durant la tradicional presentació solidària del Sant Cugat Esport FC, l’entitat esportiva farà públic el Personatge SantCu 2012 i també el seu acord amb el Futbol Club Barcelona.

A l’acte està prevista l’assistència, entre d’altres personalitats, de Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat; Albert Marco, director del Consell Català de l’Esport; Andreu Subies, president de la Federació Catalana de Futbol; Guillermo Amor i Albert Puig, en representació del Futbol Club Barcelona, i Llorenç Santasusagna, president del Sant Cugat Esport FC.

El primer equip rep el CD Masnou
El primer equip del Sant Cugat Esport FC, cinquè a la classificació, rep aquest diumenge, 30 de setembre, el CD Masnou, setè a la taula amb un balanç d’1 victòria, 1 empat i 1 derrota. El partit començarà a les 16.45 hores a la ZEM Jaume Tubau.

El primer equip del Sant Cugat Esport FC va aconseguir el diumenge 23 de setembre al camp del Cerdanyola del Vallès FC la primera victòria (0-1) a la lliga del grup 1 de Primera Catalana, en la tercera jornada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem