El Sant Cugat FC estrena categoria amb un empat al camp de la UE Sitges

El primer equip masculí ha debutat en el grup 3 de 2a Catalana de futbol, en un partit on no ha sabut aprofitar les moltes ocasions de gol que ha generat

El primer equip masculí del Sant Cugat FC ha estrenat categoria -la temporada passada va descendir de Primera a Segona Catalana- amb un empat (1-1) al camp de la UE Sitges, en la primera jornada de lliga del grup 3 de 2a Catalana de futbol, aquest diumenge, 8 de setembre, al matí.

El primer gol, del Sant Cugat FC

Jordi Ranera, un dels 19 nous jugadors del Sant Cugat FC per aquesta temporada 2019-2020, ha fet el primer gol del partit en el primer minut de joc, en una primera meitat igualada. En el segon temps, el Sant Cugat FC és qui ha dominat el partit, amb força ocasions clares de gol que no ha sabut materialitzar. En el minut 33, la UE Sitges ha empatat a 1 i ja en temps afegit el porter del Sant Cugat FC, Toni Jiménez, ha evitat la derrota visitant amb una molt bona aturada.

Joan Garcia: "Hem creat moltes ocasions claríssimes que hem fallat"

L'entrenador del Sant Cugat FC, Joan Garcia, ha explicat que "no hem estat gens encertats de cara a porteria contrària. Hem creat moltes ocasions claríssimes que hem fallat. Amb el 0 a 1 hem pogut tancar el partit, i al final ens han empatat". Garcia també ha dit que "hem puntuat al camp d'un equip que estarà a dalt de la classificació, però hem tingut la victòria a tocar". Amb tot, el tècnic santcugatenc s'ha mostrat satisfet amb el treball de l'equip: "Estic content. L'equip ha treballat bé".

El primer partit a la ZEM Jaume Tubau, contra la FE Atlètic Vilafranca

En la segona jornada del campionat, el Sant Cugat FC s'estrenarà a la lliga a la ZEM Jaume Tubau, i ho farà contra la FE Atlètic Vilafranca, que en aquesta primera jornada ha superat (1-0) a l'Atlètic Prat Delta CF. El partit es jugarà el dissabte 14 de setembre, a les 18 hores.