El santcugatenc David López torna a l'Espanyol

El futbolista santcugatenc torna al club català després de dues temporades al Nàpols de la primera divisió italiana

El santcugatenc David López (1989) tornarà a jugar l'Espanyol, club on es va formar en les categories inferiors. Aquest dijous, dia 25 d'agost, s'ha oficialitzat l'acord entre el club català i el Nàpols, on havia estat López les dues últimes temporades. La durada del contracte és de quatre anys i el preu del traspàs s'ha xifrat en uns 4,5 milions d'euros, segons indiquen diferents informacions. Aquest 26 d'agost ha passat la revisió mèdica i serà presentat el dilluns 29 d'agost a l'una del migdia al camp de l'Espanyol. És el vuitè fitxatge de l'equip.

David López està format a les categories inferiors de l'Espanyol. Després de passar per equips com el Leganés i el Terrassa, es va consolidar amb els blanc-i-blaus a Primera Divisió la temporada 2013-2014, on va jugar més de 30 partits com a titular i va ser una de les peces claus de l'equip. Llavors va fitxar pel Nàpols de la Seria A italiana, on ha estat dues temporades sent un jugador destacat amb més de 50 partits i una supercopa al palmarés.

El nom de David López havia sonat durant tot l'estiu com a possible reforç de l'Espanyol. Tot i això, els últims dies es donava per fet el seu traspàs al Betis. Finalment, el club andalús i el Nàpols van trencar negociacions i el santcugatenc torna a la que va ser casa seva.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem