El santcugatenc Pol Pla estarà als Jocs Olímpics de Rio

Espanya aconsegueix la classificació després de guanyar 22-19 a Samoa en la final de Preolímpic

El santcugatenc Pol Pla jugarà aquest estiu els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro amb la selecció espanyola de rugbi a 7. La selecció ha aconseguit el bitllet en el Preolímpic que ha finalitzat aquest diumenge, 19 de juny, a Mònaco. Espanya ha superat en la final a Samoa per 22 a 19, després de remuntar en poc més de 3 minuts un 12-19 en contra. La penúltima marca ha estat obra de Pol Pla.

Pol Pla ha fet història amb la selecció espanyola de rugbi aconseguint la classificació per a una competició internacional, i a més fent-ho en els primers Jocs en què es torna a incloure el rugbi a 7 com a esport olímpic. Pol Pla, format al Club de Rugby Sant Cugat i actualment al FC Barcelona, ha estat gran part d'aquesta temporada preparant aquest Preolímpic.

A la selecció espanyola també hi ha un altre jugador format al Club de Rugby Sant Cugat, Joan Losada. Losada va ser integrant del primer equip en dues etapes i actualment juga al FC Barcelona.

Amb Pol Pla ja són cinc els esportistes santcugatencs que seran als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. També hi competiran la nedadora de sincronitzada Gemma Mengual, la nedadora en aigües obertes Erika Villaécija, i les jugadores d'hoquei herba del Junior FC Cristina Guinea i Carlota Petchamé.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem