El Secretari General de l'Esport felicita, per carta, al PHC Sant Cugat per l'ascens

Gerard M. Figueres, Secretari General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya ha enviat una carta de felicitació dirigida al president del PHC Sant Cugat, Keco Marzá

"Benvolgut Francesc. El Patí Hoquei Club Sant Cugat ja és, per primera vegada en la seva història, equip d'OK Lliga i aquest és un motiu d'orgull pel club que presideixes". Així inicia la carta que Keco Marzá ha rebut en condició de president del PHC Sant Cugat del Secretari General de l'Esport de la Generalitat, Gerard M. Figueres.

L'alt càrrec de la institució catalana ha valorat l'ascens del club santcugatenc a la màxima categoria de l'hoquei estatal, i ho ha volgut fer saber a través d'aquesta carta de felicitació. "Em satisfà molt veure que el treball intens de tota la temporada ha fet possible assolir el gran objectiu", objecta Gerard M. Figueres.

A més, El Secretari General de l'Esport de la Generalitat ha demanat al president del PHC Sant Cugat que faci arribar les felicitacions a la resta del club: "M'agradaria que fessis extensiva la felicitació a tots els jugadors, el cos tècnic, encapçalat pel Joan Carles Vadillo i l'equip humà que ha fet possible aquest ascens tant important."

Aquesta és la carta completa del Secretari General de l'Esport de la Generalitat al CHP Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem