El sènior C del Club Handbol Sant Cugat, campió de Tercera Catalana

Els vermell-i-negres han guanyat la fase final en superar el club amfitrió, l'H. Parets B (28-31) i el CH Procer Cerdanyola B (35-38)

El sènior masculí C del Club Handbol Sant Cugat, un equip que s'ha creat nou aquesta temporada 2015-2016, és el nou campió de Tercera Catalana. Després de finalitzar tercer en la lliga regular, després de l'HC Vallag i l'H. Parets B, els vermell-i-negres s'han adjudicat la fase final de Tercera Catalana. En semifinals, el CH Sant Cugat C s'ha imposat (28-31) al club amfitrió, l'H. Parets B, aquest dissabte, 11 de juny. En la final, els santcugatencs han superat (35-38) el CH Procer Cerdanyola B, el diumenge 12 de juny, a Parets. En l'altra semifinal, els de Cerdanyola del Vallès han superat (31-26) l'HC Vallag. A més, Roger Sala ha estat nomenat millor porter d'aquest Top-4 de Tercera Catalana.

Ascens a Tercera Catalana Preferent

El CH Sant Cugat C va aconseguir l'ascens a Tercera Catalana Preferent el 10 d'abril, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, després d'apallissar el Súria B, per 44 gols a 22. Els vermell-i-negres van assolir l'ascens dues jornades abans d'acabar la competició. Els tres equips que ja es van assegurar matemàticament l'ascens són l'HG Vallag, l'Handbol Parets B i el CH Sant Cugat C.

El fet de ser un conjunt nou, amb un jove entrenador de 23 anys, Kike Cruz, i la majoria de jugadors que la temporada passada jugaven al juvenil A, l'ha obligat a començar jugant en l'última categoria de l'handbol català. La mitjana d'edat aquest equip és de 18 anys.

Els protagonistes de l'èxit

La plantilla ha estat integrada pels porters Anrau Gratti i Roger Sala, i pels jugadors Oriol Perecaula, Javier Heredia, Adrià Boldó, Gerard Martín, Guillem Mallada, Albert Magrans, Albert Castro, Bernat Sans, Xavier Domingo, Alex Costa, Arnau Ribó, Tomeu López, Tomás Marín, Jorge García, Sergi Baldi, Martí Sierra i Nicolás Federicci. Kike Cruz n'és l'entrenador i els delegats són Joan Esteve Magrans, Xavier Sala i Marga Losantos.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem