El sènior femení del Qbasket perd el primer partit per la permanència

Amb un resultat molt desigual (50-60), les jugadores es compliquen el play-off de permanència a segona

QBasket Sant Cugat 50 - CB Blanes 60

QBasket Sant Cugat: I. Rubirosa (2), J. Benedicto (5), M. Olivella (6), A. Cervantes (8), A. Renalias (9), G. Coll (11), C. Castello (13), C. Garcia (16), L. Benedicto (17), J. Uranga (20) i M. Aguilar (24)
A. Oller (entrenador) i S. Mari (delegada)

CB Blanes: M. Torrento (9), C. Amaro (10), E. Martín (11), M. Sánchez (13), J. Roura (16), M. Corretge (17), S. Nualart (19), P. Bachiller (20), S. Gutierrez (22), L. Paresi (24), P. Lopez (31) i M. Rincón (33)
A. Molina (entrenador), C. Diaz (delegat) i A. Lopez (delegat)

Àrbitres de camp: J. Belmonte i M. Ferrer

Àrbitres de taula: R. Lopez (anotador), S. Marin (conometradora) i E. Rosell (delegat de camp)

Pavelló: ZEM Rambla del Celler

Públic: 60 persones

Jornada: Promoció de permanència a Segona Divisió Femenina

Un partit fluix, una actitud passiva, un joc que no es creien, un arbitratge agressiu de decisions qüestionables; aquesta és, malauradament, la visió que s'ha percebut des de la grada durant el que ha estat el primer dels tres partits del play-off de permanència a segona divisió catalana. Al final, el que per la demostració del Qbasket s'esperava, deu punts de diferència (50-60) a favor del Club Bàsquet Blanes.

Falta de ganes

Quasi des dels primers moments del partit, la diferència d'actituds ha fet palpable el desenllaç del partit. No és que les jugadores blanenques fossin més bones, més aviat al contrari -recordem que a la lliga regular han guanyat tan sols 3 partits-, però corrien. I justament això és el què no feia el conjunt local. Els punts s'han anat allunyant fins a la diferència de 10 punts que s'ha mantingut durant tres quartes parts del partit. En alguns moments s'ha arribat a una diferència de 16 punts.

Tanmateix, s'han donat moments on la remuntada es veia possible, i aleshores les locals es demostraven tècnicament superiors, però els minuts pel final anaven caient, i les jugadores seguien amb la mateixa calma, sense aprofitar l'empenta. La defensa tenia espais, en atac es perdonaven cistelles, no hi havia moviment, no hi havia opció de passar-la, i els contraatacs eren poc acompanyats. Sense mantenir la sang freda, s'han ocasionat diverses faltes a destemps que les de Blanes no perdonaven. Fins i tot els crits de pinya, "1, 2, 3, equip!", es notaven dèbils i desapassionats. Els nervis des de la banqueta han acabat provocant una falta tècnica per part de l'entrenador al 4t quart.

Mantenir-se a segona serà complicat

Ara, les jugadores del Qbasket s'ho hauran de jugar tot al partit de tornada a Blanes, si volen tenir alguna oportunitat de salvar el descens. Tot i així, el bàsquet femení és menys hermètic que el masculí, i, per altes i baixes d'equips a la federació, més d'un cop ha passat que tot i una mala classificatòria, l'any vinent s'ha tornat a jugar a la mateixa divisió. Ja veurem què passa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem