Els resultats esportius del cap de setmana

El Sant Cugat Esport FC ha pujat a Primera Catalana i l'Olimpyc Floresta es manté a Segona Nacional B

El primer equip masculí del Sant Cugat Esport Futbol Club ha aconseguit l'ascens a Primera Catalana i torna a la màxima categoria del futbol català després de fer-ho per última vegada la temporada 2011-2012. Els de José Alcaraz s'han assegurat aquest dissabte, 14 de maig, l'ascens a falta de dues jornades perquè acabi la lliga, amb una victòria (1-4) al camp de l'AE Moja. En l'any del seu centenari, el Sant Cugat Esport FC jugarà la Copa Catalunya com a campió del grup 3 de Segona Catalana.

L'Olimpyc manté la categoria

L'Olimpyc Floresta Futbol Sala s'ha assegurat la permanència a la Segona Nacional B en l'última jornada de lliga, aquest dissabte, 14 de maig. Ho fa en la primera posició que dóna la salvació, en la 13a plaça de 18 equips, amb 40 punts. Els de Xaloc Rion han superat (5-2) un rival directe, l'AEJ Riera de Cornellà, que perd la categoria. Si no hagués guanyat l'Olimpyc, hauria descendit, ja que el FS Salou, el cinquè equip que ha baixat, s'ha imposat (4-7) a la pista d'un ja descendit CFS Esparreguera. L'Olimpyc Floresta FS ha acabat la lliga amb només 1 punt més que el FS Salou.

Victòries del Qbasket i la UE Sant Cugat B

Tant el sènior A masculí del Qbasket Sant Cugat com el segon equip masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat han guanyat el primer partit de la promoció de permanència. El Qbasket, que lluita per no descendir a 2a Catalana, ha superat (76-68) el SE Sant Medir. La UE Sant Cugat B, que no vol baixar a 3a Catalana, s'ha imposat (79-66) al CB Balaguer.

El Sant Cugat Esport FC femení acaba tercer

El primer equip femení del Sant Cugat Esport FC ha finalitzat aquest diumenge, 15 de maig, la lliga del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Les vermell-i-negres han guanyat (4-6) al camp de l'EF Femení Vilanova i han acabat terceres al campionat.

Divendres, 13 de maig

-HOQUEI PATINS FEMENÍ: CP Voltregà 3 - PHC Sant Cugat 6

Dissabte, 14 de maig

-FUTBOL SALA: FS Sant Cugat 6 - CE Sant Julià 2

-FUTBOL: AE Moja 1 - Sant Cugat Esport FC 4

-FUTBOL SALA: Olimpyc Floresta FS 5 - AEJ Riera de Cornellà 2

-BÀSQUET MASCULÍ: UE Sant Cugat B 79 - CB Balaguer 66. Primer partit de la promoció de permanència a 3a Catalana.

-HOQUEI PATINS MASCULÍ: PHC Sant Cugat 6 - CP Vilanova 3

Diumenge, 15 de maig

-BÀSQUET FEMENÍ: UE Sant Cugat 53 - Sagrada Família Claror 73

-FUTBOL: UE Sant Joan Despí 1 - Junior FC 0

-BÀSQUET FEMENÍ: Qbasket Sant Cugat 46 - CB Les Franqueses 73

-FUTBOL FEMENÍ: EF Femení Vilanova 4 - Sant Cugat Esport FC 6

-BÀSQUET MASCULÍ: Qbasket Sant Cugat 76 - SE Sant Medir 68. 19 hores. Primer partit de la promoció de permanència a 2a Catalana.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem