El tenis al carrer del Club Tennis Natació Sant Cugat, tot un èxit

Aquesta és una activitat que també ha servit per promocionar el 14è Open ITF ACV Ciutat de Sant Cugat de tenis femení, que es jugarà al CTN Sant Cugat

La segona edició consecutiva del tenis al carrer ha estat un èxit, aquest dissabte, 20 d'octubre, al matí, a la plaça del Monestir. Aquesta és una activitat que organitza el Club Tennis Natació Sant Cugat amb l'objectiu de promocionar el tenis de base i el 14è Open ITF ACV Ciutat de Sant Cugat de tenis femení, que del dissabte 29 d'octubre al diumenge 4 de novembre es jugarà a les pistes del CTN Sant Cugat.

La primera de les tres proves de l'street tennis

En aquesta ocasió, la Federació Catalana de Tennis, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el CTN Sant Cugat, ha posat en marxa a Sant Cugat la primera de les tres proves d'street tennis, que també es faran a Sant Feliu de Llobregat i L'Hospitalet de Llobregat i que s'adreça a nens i nenes. S'han muntat 3 pistes de mini tenis, inflables, i els Castellers de Sant Cugat han ofert un taller. L'street tennis tindrà continuïtat en els pròxims anys. També hi ha hagut una exhibició de tenis en cadira de rodes, a càrrec de Francesc Prats, 5è al rànquing espanyol i que participarà en el pròxim Campionat de Catalunya a Sant Cugat.

Moltes personalitats

L'acte ha comptat amb la presència, entre altres, de Daniel Laga, coordinador d'Esports de la Diputació de Barcelona; Jordi Tamayo, president de la Federació Catalana de Tennis; el santcugatenc Alex Corretja, extenista professional i ambaixador del 14è Open ITF ACV Ciutat de Sant Cugat de tenis femení, i Manu Navas, director d'aquest torneig internacional.

IMG 2729

Alex Corretja, Jordi Tamayo, Mariano Medici i Daniel Laga, en l'street tennis, a la plaça del Monestir. FOTO: Àlex López Puig

Tamayo: "Ha estat un èxit"

Jordi Tamayo ha assegurat que la jornada "ha estat un èxit. L'objectiu és aproximar el tenis al carrer, als joves, que al final són la base d'aquest esport". Laga ha detallat que "la Federació Catalana de Tennis ens va presentar aquest projecte de l'street tennis, que pretén apropar el tenis als més petits en llocs públics com és, per exemple, a la plaça del Monestir de Sant Cugat. I ens va semblar molt bé". Corretja ha qualificat l'ambient d'"espectacular. Fer-ho davant del Monestir és un lloc inigualable" i Navas ha destacat que l'acte "ha estat un èxit, al centre de Sant Cugat".

Pròximes activitats paral·leles al Futures

El dijous 25 d'octubre, a les 19.30 hores, al CTN Sant Cugat, el club organitzarà la conferència "Tie-break nutricional, a càrrec de Mireia Porta, nutricionista esportiva d'alt rendiment, i el dimarts 30 d'octubre, a les 20.30 hores, a la Masia Can Ametller, es farà el lunch oficial del torneig i la presentació del Campionat de Catalunya de Cadira de Rodes. El dissabte 3 de novembre, a partir de les 11.30 hores, Alex Corretja i Gustavo Fernández, 3r al rànquing mundial, jugaran un partit d'exhibició. D'altra banda, del 15 al 19 d'octubre, la Federació Catalana de Tennis i el CTN Sant Cugat han ofert una xerrada i una exhibició a alumnes de les escoles L'Olivera i Collserola.

El Campionat de Catalunya en Cadira de Rodes, a Sant Cugat

Coincidint amb el 14è Open ITF ACV Ciutat de Sant Cugat de tenis femení, el CTN Sant Cugat acollirà el 18è Campionat de Catalunya en Cadira de Rodes, de l'1 al 4 de novembre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem