L'Open ITF ACV Ciutat de Sant Cugat de tenis femení arriba farcit d'activitats paral·leles

El Club Tennis Natació Sant Cugat també acull el Campionat de Catalunya en Cadira de Rodes, que repartirà 3.000 euros en premis

El Club Tennis Natació Sant Cugat organitzarà del dissabte 29 d'octubre al diumenge 4 de novembre el 14è Open ITF ACV Ciutat de Sant Cugat de tenis femení. Es tracta d'un torneig del Circuit ITF Femení de la federació internacional de tenis, amb 25.000 dòlars en premis en metàl·lic i que dona punts pel rànquing WTA. En aquest torneig internacional hi han jugat tenistes de primer nivell com Garbiñe Muguruza (2011) i Carla Suárez (2005). Aquest és un dels campionats que formen part de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018.

La fase prèvia d'individuals, en un quadre de 64 jugadores, es jugarà entre el dissabte 27 i el dilluns 29 d'octubre, i la fase final, en un quadre de 32 tenistes, s'iniciarà també dilluns, quan també comença la modalitat de dobles. El divendres 2 de novembre es jugarà la final de dobles i el dissabte 3, les semifinals d'individuals. La final d'individuals es jugarà el diumenge 4, a les 11.30 hores.

El club acull el Campionat de Catalunya en Cadira de Rodes

Coincidint amb el 14è Open ITF ACV Ciutat de Sant Cugat de tenis femení, el CTN Sant Cugat acollirà el 18è Campionat de Catalunya en Cadira de Rodes, de l'1 al 4 de novembre. El campionat català (masculí i femení), que compta amb el patrocini principal d'in-best-ers, repartirà 3.000 euros en premis. Les semifinals es jugaran dissabte i la final, diumenge a les 10 hores.

4 actes paral·lels

A banda de la competició, el CTN Sant Cugat ha organitzat 4 actes paral·lels. Del 15 al 19 d'octubre, el club farà promoció del torneig i del tenis a les escoles de la ciutat, com a L'Olivera, i el dissabte 20 d'octubre, a la plaça de l'U d'octubre, de 10 a 14 hores, el club instal·larà tres pistes de minitenis perquè hi puguin jugar petits i grans, i també un inflable, i també hi haurà una exhibició de tenis en cadira de rodes. De 10 a 12 hores també hi haurà una actuació dels Castellers de Sant Cugat.

El dijous 25 d'octubre, a les 19.30 hores, al CTN Sant Cugat, el club organitzarà la conferència "Tie-break nutricional, a càrrec de Mireia Porta, nutricionista esportiva d'alt rendiment, i el dimecres 31 d'octubre, a la Masia Can Ametller, es farà el lunch oficial del torneig i la presentació del Campionat de Catalunya de Cadira de Rodes.

Moltes autoritats

L'acte s'ha presentat aquest dilluns, 15 d'octubre, al CTN Sant Cugat, i ha estat presidit per Eloi Rovira, tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Joventut i Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Maite Fandos, diputada delegada d'Esports de la Diputació de Barcelona; Jordi Tamayo, president de la Federació Catalana de Tennis; Xavier Soler, director esportiu de la Federació Espanyola de Tennis; Alex Corretja, extennista d'elit i ambaixador del torneig; Toni Lloret, president del Club Tennis Natació Sant Cugat, i Manu Navas, director del torneig.

Alex Corretja ha explicat que aquest tipus de torneigs són "la clau per poder esdevenir jugadores professionals de tenis".

L'empresa ACV, amb seu a Mataró, és el patrocinador principal del torneig, que també compta amb el suport de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Sant Cugat, i les federacions catalana i espanyola de tennis, entre altres patrocinadors i col·laboradors.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem