El torneig de minitennis al carrer del Club Tennis Natació Sant Cugat, un èxit

Hi han participat els quatre clubs de tennis de la ciutat i ha servit per promocionar el torneig del Circuit ITF Femení de la federació internacional de tennis, amb 25.000 dòlars en premis en metàl·lic

El Club Tennis Natació Sant Cugat ha organitzat amb èxit, un torneig de minitennis al carrer, en el que hi han participat 40 jugadors i jugadores dels quatre clubs de tennis de la ciutat, el Club Esportiu Valldoreix, el Junior FC, el Set Ball Tennis i el CTN Sant Cugat, en 3 pistes. Aquesta activitat s'ha celebrat aquest dissabte, 21 d'octubre, a la plaça del Rei, durant tot el dia, i és un dels dos actes paral·lels del 13è Open ITF ACV Ciutat de Sant Cugat de tennis femení, que del dissabte 28 d'octubre al dissabte 4 de novembre organitzarà el CTN Sant Cugat. Es tracta d'un torneig del Circuit ITF Femení de la federació internacional de tennis, amb 25.000 dòlars en premis en metàl·lic i que dona punts pel rànquing WTA.

Tots aquells nens i nenes que ho han volgut també han pogut practicar el tennis i provar el radar de velocitat. D'altra banda, també s'ha fet una exhibició de tennis adaptat en cadira de rodes. Durant la jornada, hi han participat activament Jordi Tamayo, president de la Federació Catalana de Tennis, i el santcugatenc Alex Corretja, exjugador professional de tennis.

Costa: "L'objectiu, donar a conèixer el torneig femení"

Els més petits han pogut jugar a tennis. FOTO: Lali Puig

Francesc Costa, gerent del CTN Sant Cugat ha afirmat que "estem molt contents de com ha anat, de la resposta dels 4 clubs i de la ciutat. L'objectiu era apropar el tennis a la ciutat i donar a conèixer el torneig femení".

El segon i últim acte paral·lel del torneig es farà el dimecres 1 de novembre, a les 17.30 hores, al CTN Sant Cugat, i es farà una exhibició i clínic de tennis adaptat en cadira de rodes i blind tennis, en col·laboració de la Federació Catalana de Tennis.

Jordi Tamayo i Alex Correja en la jornada del CTN Sant Cugat. FOTO: CTN Sant CugatFoto de família d'autoritats i col·laboradors. FOTO: CTN Sant Cugat

Més informació
 
Comentaris

Destaquem