El 3r Torneig de Pàdel Solidari Força Miquel ja té 350 parelles inscrites

El campionat es jugarà del dimecres 3 al dissabte 13 de juny, al Club Esportiu Valldoreix, i els diners es donaran al departament d'investigació d'hematologia de l'Hospital Sant Joan de Déu

El 3r Torneig de Pàdel Solidari Força Miquel es jugarà del dimecres 3 al dissabte 13 de juny, al Club Esportiu Valldoreix. Enguany, i a diferència de les dues primeres edicions, el campionat durarà tres dies més. Ja s'hi han inscrit 350 parelles i l'organització espera arribar a les 400. Miquel Aydogan Maranges va morir el 21 d'abril del 2013, víctima d'un càncer de leucèmia, amb només 10 anys.

Els dos impulsors d'aquesta iniciativa solidària són Marc Carballeira, oncle de Miquel Aydogan i Raquel Martínez, sòcia del CE Valldoreix.

Els diners, pel departament d'investigació d'hematologia de l'Hospital Sant Joan de Déu

L'EMD i la Caixa han lliurat 4.000 i 3.000 euros respectivament. FOTO: À. L. P.

Els diners que es recaptin del torneig es lliuraran al departament d'investigació d'hematologia de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. De moment, aquest dimecres, 20 de maig, l'EMD de Valldoreix ha lliurat a l'organització un taló de 4.000 euros, i la fundació la Caixa, un altre de 3.000.

En la primera edició hi van jugar 254 parelles i es van recaptar 23.000 euros, i en la segona hi van participar 270 i van aplegar 17.000 euros. L'objectiu és arribar a les 400 parelles i recaptar 30.000 euros", ha assegurat Marc Carballeira.

Les inscripcions, fins al 30 de maig

Les inscripcions, amb un welcome pack pels participants, es poden formalitzar fins al dissabte 30 de maig. Cada inscripció té un cost de 25 euros i, si algú hi participa en alguna categoria més, pagarà un total de 40 euros. El preu de la inscripció anirà íntegrament al departament d'investigació d'hematologia de l'Hospital Sant Joan de Déu. Es tracta d'un torneig open (obert a tothom), que tindrà 4 categories masculines, 4 de femenines i 4 de mixtes.

Durant el torneig hi haurà un village amb diferents parades i l'organització ha preparat una Pala 0 per tots aquells que vulguin fer aportacions voluntàries. També hi haurà sorteigs de regals i diverses activitats pels més petits.

La presentació del 3r Torneig de Pàdel Solidari Força Miquel s'ha fet aquest dimecres, 20 de maig, a la Sala de Plens de l'EMD de Valldoreix. L'acte ha estat presidit per Josep Puig, president de l'EMD de Valldoreix; David Bayarri, director de la Caixa de Valldoreix i representant de la Fundació la Caixa; Mery Maranges, mare de Miquel Aydogan Maranges; Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix, i Roger Badia, gerent de Barcelona Total Tennis, l'empresa responsable de la gestió esportiva del club.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem